1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox nie czyta Assassin's Creed'a! Pomocy!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez teglo, Czerwiec 16, 2011.

  1. teglo

    teglo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich, problem mój polega na tym, że po włożeniu Assassina do stacji dysków wyskakuje BIAŁE LOGO Xboxa i NIC. Nagrywane na płyty Verbatim DVD + R DL x2,4 tak samo jak inne gry, które działają i są w wave3.

    Wszystko jest na filmie: YouTube - ‪[Xboxforum.pl] Problem z moim Xboxem, pomocy!‬‏
    Proszę o szybką odpowiedź, z góry dzięki ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jeśli patchowałeś AC:B do niższego wave i nie masz lt+ 1.1 lub 1.9 to się nie dziw, że nie działa.
     
  4. teglo

    teglo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    AC:B? Nie rozumiem...
    Był Assassin w wave2, spatchowałem do wave3.
    jest na to jakaś rada? coś moge z tym zrobić?
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  6. teglo

    teglo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aaaa nie nie. Chodzi mi o pierwszą część Assassina.
    Tego nie rozumiem, że ta gra nie chodzi. Jest ona stara, tak jak GTA IV. A GTA i Colin DIRT2 śmiga pięknie. Patchowane i wypalane wszystkie tak samo.
     
  7. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    hmm, to nie mam pojęcia dlaczego ci nie działa, jakie masz ixtreme? może niepotrzebnie zmieniasz wave? Najlepiej przeleć obraz abgx.
     
  8. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Po jakiego grzyba patchowałeś pierwszego AC do Wave 3? Przecież gra jak jest w Wave 2 to Ci będzie śmigać jeśli amsz iXtreme wyższe lub równe 1.5.
     
  9. teglo

    teglo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Myślisz żęby jeszcze raz spróbować? iXtreme mam... kurde albo 1.4 albo 1.5...
    Mam jeszcze jedną prośbę. Podalibyście mi ustawienia które trzeba włączyć w tym ABGXie? bo tam troszku tego jest, a jak szukałem to różnie podają... Jakie są najlepsze i sprawdzone?
     
  10. mitek96

    mitek96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2009
    Posty:
    312
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    Może się mylę, ale z niższego wave'a chyba nie można patchować na wyższy, zostaw na wave 2 i powinno pójść.
     
  11. teglo

    teglo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki wam za rade, ale co z tym ABGXem? Przepuszczać ISO przez to jeszcze? I co myślicie o oklejeniu mojego Xa? Nie szpeci?
     
  12. bloodwars29

    bloodwars29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    co do oklejania to czym, dokladnie chcesz to zrobic
     
  13. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jezeli masz iXtreme 1.4-1.5 to gra musi miec miec max. 2 wave. Jezeli ma 2 to nic nie robisz. Jezeli wyzszy to patch.ujesz na nizszy.
     
  14. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
Wczytywanie...

Poleć forum