1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox nie czyta gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ManSheaL, Sierpień 6, 2010.

  1. ManSheaL

    ManSheaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rybnik(Slask)
    Witam wszystkich posiadam xbox'a z ix 1.6 pobrałem 3 różne gry,wypaliłem(na płytach firmy TDK i z prędkością 2,4) i po próbie odpalenia której kolwiek z tych gier wyskakuje mi komunikat proszę przeczyścic płytę szmateczką i spróbowac ponownie czy jakos tak dodam, ze błąd pojawiał się już przy niektórych grach i mam pytanie w związku z tym jaka może byc tego przyczyna ?

    Podzrawiam

    PS. Podejrzewam, ze to będzie wina napędu. Czekam na wasze diagnozy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mumba

    mumba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. daniel12949

    daniel12949 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Stalowa Wola
    stawiałbym na płyty jaki masz napęd??
     
  5. Pinernals

    Pinernals Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeśli obraz sprawdzony w ABGX jest ok to spróbuj nagrać na płycie firmy Verbarim, gdyż z płytami innych marek jest różnie. Raz obraz będzie działać, raz może wywalić błąd ze szmatką.
     
  6. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    NA moje napęd, poprostu masz zrytą nagrywarke. Niemniej płytyt też mogą być problemem, więc najpierw sprawdź płyty, a jak nie podziała zmiana to kupuj nową nagrywarke.
    Wave nie ma tu nic do rzeczy
     
  7. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nagraj na Verbatimie jak nie bedzie dzialalo to masz naped do wymiany a jaki masz naped ?
     
  8. ManSheaL

    ManSheaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rybnik(Slask)
    Spróbuje nagrac na Verbatimie, co do napedu to mam Samsunga gdybym musiał już wymienic napęd to LitOn'a zamontuje bez problemu czy oba napędy różnią się wtykami ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum