1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox nie czyta gry :(

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez centosh, Grudzień 23, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. centosh

    centosh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Siedlce
    Witam!
    Sciągnąłem Fife 10 z xboxforum.pl nagrałem na verbatima,wszystko ok nagrało się wkładam płytkę do xboxa,napisane jest otwórz DVD no to otwieram a tam tylko obrazek XBOX 360 i menu do filmu lub ogladania obrazkow,co robic co zle zrobilem?'HALP PLAX'dzieki z gory za pomoc no i wesolych swiat zycze! :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Sprawdzałeś obraz ABGX360?
    Fifa 10 od Skazy ma źle zrobiony plik DVD i ABGX go naprawia
     
  4. centosh

    centosh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Siedlce
    Nie a czy możesz dokladnie opisać jak to zrobić bo ja zielony kompletnie jestem :p
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Dział iso => poradniki!
     
  6. Makavel

    Makavel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    443
    Polubienia:
    75
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Drawsko Pomorskie
    Mam dokładnie ten sam problem, tylko, że z grą Call of Duty Modern Warfare 2 - płyta jest dobrze nagrana, bo działa u mojego sąsiada, a u mnie nie...
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wszystko zależy jaki masz iX
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum