1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox nie czyta gta V

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ziop, Październik 11, 2013.

  1. ziop

    ziop Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam witam,
    od czasu premiery gta V usilnie próbuję odpalić ją na swoim klocku, nie udawało mi się samemu wypalić więc zrobił to za mnie kolega z ihasem i wszystko powinno być ok. Niestety gra działa, ale tylko na xboxach moich kumpli, u mnie wyświetla się komunikat że nie może odczytać płyty. Dzieje się tak na obu płytkach. Wiem że to trudna sprawa i może być wiele powodów ale może miał ktoś podobny problem który udało mu się rozwiązać.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. skrobi2

    skrobi2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    113
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Może nie masz LT3.0 albo napęd siada miałem tak samo po podkręceniu lasera wszystkie płyty czyta jak ta lala ;)
     
  4. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Spróbuj skalibrowac laser. Jeśli nie to musisz wymienić

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  5. ziop

    ziop Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam lt 3.0 i aktualnego dasha (zapomniałem wspomnieć :D) . podkręcanie lasera? jest to bardzo skomplikowana sprawa ? :p

    a może jakiś odnośnik do tutoriali ? nie jestem specjalistą w tych sprawach :p
     
  6. skrobi2

    skrobi2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    113
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na forum gdzieś było ewentualnie google ;)

    Fachowa nazwa to kalibracja lasera
     
  7. ziop

    ziop Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, czyli mam się dobrać do napędu i podkręcić odpowiednią śrubkę przy laserze ta? ale w którą ostrnę i jak bardzo żeby się coś czasem nie zjebao :p
     
  8. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Bez miernika zjarasz go odrazu jaki napęd?
     
  9. ziop

    ziop Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok rozebrałem wszystko i trochę poeksperymentowałem(i nic nie zjarałem :p) kręciłem śrubki w różne strony, ale gta dalej nie chodzi. :<
    napęd to lite-on

    ok , mam miernik elektryczny ale nie umiem go używać. jaką jednostkę ustawić na mierniku, gdzie przyłożyć te przewody i jaką wartość miernik powinien pokazywać ?

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.


    =ziop= sorki seth :(
     
  10. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Ustaw na 20k ohms i przyłoż bolce do 2 punktów kolo śrubki.
    Wszystko było na forum. Dział x360/sprzęt/artykuły

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  11. ziop

    ziop Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra dzięki ale do tego już sobie doszedłem, teraz powiedzcie mi jaki opór będzie najlepszy

    nie wiem czy robie coś źle ale te punkty przy śrubie są za małe i kabelki łączą mi sięza sobą :( wygląda to jak to http://obrazki.elektroda.pl/3521035700_1330762728.jpg
     
Wczytywanie...

Poleć forum