1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Nie Czyta Kopii Zapasowych

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez seba1415, Styczeń 18, 2009.

  1. seba1415

    seba1415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2008
    Posty:
    479
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Witam.
    Odświeżam temat.

    Napisze inne objawy tego problemu.
    Polega na tym że konsola nie czyta ŻADNYCH płyt muzyka na cd filmy na cd,dvd gry i tak dalej.
    Płyta się rozpędza i nagle staje. Aż za którymś z kolei razem załapie.
    Mam dokładnie to samo:
    [youtube]http://youtube.com/watch?v=ssfS3iht3KQ&feature=related[/youtube]
    Tak jak już pisałem napęd to BENQ flash iXtreme 1,4 konsola z sierpnia 2007r

    Do tej pory konsolka nie odmówiła mi posłuszeństwa ani ban ani Rrod...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. bliss

    bliss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    btm
    przeciez napisal ze gral na CoD, potem odpalil go znowu i nie dzialal...
     
  5. seba1415

    seba1415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2008
    Posty:
    479
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    No i zna ktoś rozwiązanie?
     
  6. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
  7. norbiks

    norbiks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Identycznie tyle ze mam liteona. Jakas rada? Flash oczywiscie iXtreme 1.5. Mam tak od samego poczatku i nikt nie jest w stanie pomoc.
     
  8. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  9. seba1415

    seba1415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2008
    Posty:
    479
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Dzięki za odpowiedź jednak mi nie tylko kopie nie działają...Oryginały też
     
  10. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    To jak gumkarecepturka nie pomoże i regulacja mocy lasera(poradniki) to czeka cię kupno nowego napędu.
     
  11. seba1415

    seba1415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2008
    Posty:
    479
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    A orientuje się ktoś ile taka operacja wynosi (tak w jakich granicach) razem z nowym napędem??
     
  12. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    100zł napęd + 50zł robocizna, czyli w granicach 150zł jak dobrze pójdzie.
     
  13. seba1415

    seba1415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2008
    Posty:
    479
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Ok dzięki wielkie.
    W przyszłym tygodniu muszę załatwić to i jak coś to dam znać ile to wyniosło w Łodzi.
    A i czy Ty też masz taką mozliwość zrobienia tego?
     
  14. norbiks

    norbiks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Moze mnie ktos nakierowac gdzie nalozyc ta gumke recepturke czy cokolwiek w liteonie? Sa zdjecia do innych napedow, ale do liteona nie ma.
     
  15. seba1415

    seba1415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2008
    Posty:
    479
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Dzisiaj rozkręciłem xbox'a przeczyściłem laser spirytusem (wiem nie jest polecane) ale byłem zdesperowany. Najważniejsze to że znowu działa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum