1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox nie czyta nowo nagranych gier

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Shiliat, Kwiecień 9, 2009.

  1. Shiliat

    Shiliat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    185
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemys›l, Poland
    Witam zrobiłem tak jak w poradniki na grze Ścigani potem sprawdziłem czy gra obsługuje ixtrime i jaki region i normalnie nagrałem ImbBurnem plytke wsadzam do konsoli wola o aktualizacje to wyjąłem płytę zrobiłem aktualizacje po aktualizacji nie loguje się do XL i wsadzam płyty i Odczytuje i pokazuje się Otóż napęd ;/ i nie wiem co nie tak a nagrałem już ponad 30 gier na x360 i każda działa normalnie Proszę nie usuwać tego posta bo nie chcę zakładać nowego tematu

    Nagrałem GOW1 i tez nie działa na xklocku pozostałe moje paręnaście gier działa ;/ i nie wiem czego to wina ;/ jeszcze prektosc nagrywania x2 plytki verbitiumt dvd+ DL
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kocio

    Kocio Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może twoja nagrywarka padła... spróbuj nagrać grę na innej nagrywarce
     
  4. falcon1984

    falcon1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    237
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    WANTED ma wave3 - ruszy tylko na ixtreme 1.51 albo na spatchowanym obrazie

    Więc jak masz ixtreme 1.5 to ci normalnie nagrana WANTED (i inne gry z wave3) nie ruszy
     
  5. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
  6. Pabcio

    Pabcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    Shiliat - chyba wiesz co robić w takiej sytuacji? Kupuj nagrywarę Pioneera i jedziesz dalej ;)
     
  7. Shiliat

    Shiliat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    185
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemys›l, Poland
    Ja mam ixtreme 1.41 i obraz płyty pathowalem pisze w moim pierwszym poście a ze nagrywarka siadła to możliwe ale dla czego;/ ma dopiero 8 miesięcy i to Samsunga
    A pathowalem alternatywnym sposobem jeszcze takiego przydatku nie miałem ;/ kupie jakieś tańsze płyty i jeszcze raz nagram ... może się nagra ale nagrywanie przeszło pomyślnie bez żadnych błędów jak i nagrywanie i veryfikacjia. a Jakaś nagrywarka do Laptopów bo ja większość gier na laptopuku nagrałem moje parę pierwszych gier na kmpie nie mialem kasy na plyty a mialem sporo gier wiec musialem kompa sprzedac :)
     
  8. Shiliat

    Shiliat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    185
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemys›l, Poland
    Sory za dubl posta ale odświeżam temat bo nie wiem co dalej robić :/
     
  9. Eju

    Eju Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zrzucanie gry oryginalnej na dysk do zrobienia kopi zapasowej

    witam jestem nowym użytkownikiem forum.Nie wiem jak skopiować oryginalną
    grę na X-box360 na dysk żeby zrobić kopie zapasową i przez jaki program potem
    tom grę wypalić.Z góry dziękuje
     
  10. Brabus535

    Brabus535 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    217
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Poczytaj forum to bedziesz wiedział.
     
  11. Eju

    Eju Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a mogę sie chociaż dowiedzieć w jakim dziale szukać
     
  12. Eju

    Eju Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    OK THX Już znalazłem
     
  13. kazeb

    kazeb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam taki problem. mam iextreme 1.6 pożyczyłem od kumpla kilka gierek (kopie zapaswe) chcialem je przegrac i nie wiem jak probowalem kilka sposobow i poszy 3 plyty DL do kosza :/ jakby ktos moglby mi powiedziec krok po kroku albo przesalc linkl do odpowiedniego poradnika ktory w takim przypadaku zadzaiala. pozdrawiam i z niecierpliwoscia czekam na odp :)
     
  14. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Masa poradnikow szukaj ;)
    Ale jesli juz pisze to najprosciej zrobic to CloneCd po prostu kopiujesz i tyle.
    Napisz cos wiecej o swoim sprzecie jaka masz wypalarke i jakiego nosnika uzywasz.
     
  15. sebolekseba

    sebolekseba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja mam pioniera i robi błedy a na LG wszystko nagrywa sie do końca bez błedów wiec nie wiem czemu wszyscy chwalą pionki jak to shit :confused::mad:
     
  16. kolo333

    kolo333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Daj jakies konkretniejsze info. Co to za napedy, na jakich plytach wypalales (z jaka predkoscia) itd.
     
  17. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Malo wiesz ja mam juz 6 naped i zero problemow jak zawsze Pioneer RULEZ a pierwszego kupilem kilka lat temu za grubo ponad 2 kola ;)
    Takze nie pisz glupot trafiles na lipny naped, zreszta moze juz zjechany ja co troche wymieniam na nowe i to tylko pioneer lub dawniej plextor zadne skosne ;)
     
  18. sebolekseba

    sebolekseba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nagrywam zawsze 2.4x i tylko na płytkach Verbatim

    moje nagrywarki

    pioniek Sata DVD-RW DVR-212D scsi kupiona nówka ale nagrywa dobrze tylko filmy i muze do gier moim zdaniem sie nie nadaje:confused:

    LG LH-DT-ST DVD-RAM GSA-H50L idealna jeszcze zadnej płyty nie zwaliła:)
     
  19. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    112 i 212 z wszystkich modeli pinka najładniej paliły dlki jesli ci niemyka albo masz uwalona spaware albo burdelik w pc.
     
  20. glizda360

    glizda360 Banned

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    New York
    wgraj fw 1.6 do x360
     
  21. sebolekseba

    sebolekseba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W blaszaku wszystko mam oki to raczej coś z tą nagrywarka jest nie teges dlatego kupiłem sobie LG (zgapiłem od kumpla)

    jesli to do mnie to nie wiem co to ma wspulnego z nagrywarką ;)dodam tylko ze mam EX1.6
     
Wczytywanie...

Poleć forum