1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox nie czyta piratów po aktualizacji.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kubul96, Sierpień 3, 2011.

  1. kubul96

    kubul96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Wczoraj podłączyłem się do XBL i zaktualizowałem soft. Dziś chciałem pograć w Assassins Creed Brotherhood, ale gdy wkładam płytę napęd nie czyta jej jako gry tylko jako DVD. Inne gry też nie chodzą. Czyściłem trochę laser, ale chyba za mało. Nawet wkładałem inny napęd i też jest to samo. Moja konsola to Elite Jasper i napęd Lite-On z przeróbką Lt. 1.1+.

    Co z tym zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Wyrzuć konsolę i idź pograć w piłkę
    Albo nie, wiem co trzeba zrobić. Poczytać o tym na forum : )
     
  4. kubul96

    kubul96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie pada, więc nie pogram w piłkę. A zacząłem nowy wątek, bo żaden z obecnych na forum nie odpowiada mojemu przypadkowi.
     
  5. mass95

    mass95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2008
    Posty:
    136
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sandomierz
    aktualizacja skasowała ci flash napędu :)
     
  6. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Pieprzysz bzdury kolego. Nawet nie chciało ci się poszukać. Bo tu jest już milion tematów z takim problemem. I gdybyś w choć malutkim stopniu zechciał zrobić coś sam, to wiedziałbyś, że właśnie usunąłeś sobie flasha i nic ci nie odpali, dopóki nie przerobisz sobie konsoli ponownie !
     
  7. kubul96

    kubul96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na drugim napędzie też?
     
  8. kubul96

    kubul96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy to możliwe, że skasowałem flasha na drugim napędzie, który nie był podłączony? Chyba nie...
     
  9. kubul96

    kubul96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej, no co mam teraz zrobić?
     
  10. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ręce opadają. Skasowałeś sobie na tym, który jest podłączony. Jak masz drugi napęd przerobiony, to podmień.
     
  11. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    Przerobić konsolę na lt 1,91
     
  12. kubul96

    kubul96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podmieniałem i jest to samo, napisałem w pierwszym poście.
     
  13. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Co to za drugi napęd? Przerobiony? A co z pierwszym napędem? Oryginalny?
    Chłopaki, którzy mieli podmieniane napędy nie mogli w ogóle zaktualizować konsoli. Wyskakiwał bład i było po ptakach. Może nowy dash nie pozwala pracować innemu napędowi. Jaka reakcja przy drugim napędzie gdy wkładasz AC:B ? Taka sama? Odtwórz dvd, czy może odpala i widać tylko czarny ekran? Jeśli czarny ekran, to nowy dash wprowadził nowe AP.25 i nie odpalisz, spróbuj inną grę. Jeśli tak jak na pierwszym napędzie to już wspomniałem wyżej. Jedyne wyjście ponowny flash. I nie, nie ma innego sposobu
     
  14. kubul96

    kubul96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Drugi napęd to BenQ przerobiony Xtreme 1.6. Na nim odpalałem AC 2 i jest to samo co na LiteON czyli odtwarza jak DVD i mam logo Xboxa. Jeżeli tak jak mówisz, zostaje wgranie nowego Flasha to ok. Tylko powiedzie mi, bo jestem w tym zielony, czy z flash'em Lt 1.9 + też może być coś podobnego i czy będę zmuszony nagrać gry z Ap25 od nowa?
     
  15. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Poczekaj momencik, pojawi się się flash 1.91 ( a może już jest). Wtedy nic nie trzeba będzie kombinować z AP.25 i będą odpalać się bezproblemowo
     
  16. kubul96

    kubul96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spoko, dzięki wszystkim za podpowiedzi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum