1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox nie dziala

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rooz, Kwiecień 30, 2010.

  1. Rooz

    Rooz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    wlasnie otrzymalem konsole, rzekomo w 100% sprawna, podlaczylem do zwyklego 100hz telewizora deawoo, podlaczalem przez euro i bezposrednio same kable we wlasciwe wejscia ( wiaodmo zoloty do zoltego itp ) dzwiek dziala obraz brak :(,
    zadnych czerwonych lampek itp, czy konsola ma jakies zimne luty itp, czy moze cos zle robie ? eh ...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Sprawdź na innym TV, najlepiej LCD z HDMI lub componentem :)
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jelsi masz kabel component to sprawdz czy masz przelacznik ustawiony na TV a nie HDTV.
     
  5. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A masz w tym telewizorze bezpośrednio te kolorowe (żółte, czerwone, białe) złącza (tzn. bez przejściówek) ? Np. z boku telewizora.
     
  6. castomoto

    castomoto Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    krk :)
    Sproboj .
     
  7. Rooz

    Rooz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zanim przeczcytalem post dextera przyjrzalem sie kablowi i zauwazylem przycisk :) faktycznie wystarczylo przelaczyc, czlowiek nie zna sie na sprzecie i taka glupote robi :D sory chlopaki ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum