1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox nie łączy się z live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Omni, Listopad 16, 2014.

  1. Omni

    Omni Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam.
    Po uruchomieniu konsoli xbox 360 ten wstępnie łączy się z live jednak zaraz wyrzuca komunikat
    "Niektóre funkcje usługi Xbox Live nie są aktualnie dostępne. Nadal można obejrzeć profil użytkownika, porozmawiać z innymi graczami i zagrać w trybie online. Zawartość profilu pojawi się automatycznie, gdy stanie się dostępna.
    Kod stanu: 8007274C"

    Rzekomo mogę grać w gry (online), jednak w praktyce nie jest to możliwe.
    Ktoś ma jakiś pomysł ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
  4. Omni

    Omni Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pytam czy jest to problem z xboxem czy może coś xbox live prowadzi jakieś prace naprawcze.
    Z tego linku mój drogi przyjacielu korzystałem i nie przyniosło to efektów. Gdyby przyniosło to bym tutaj nie pisał...
     
  5. szefol84

    szefol84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Świętochłowice-ObeRschlesien
    Miałem wczoraj podobnie tyle że na Xbox One. Jednak u mnie to wina routera z Vectry który jest naprawdę d bani.
    Dopiero po połaczeniu do mojego routera wszystko zaczęło grać.
    Proponuję zresetować router lub go zaktualizować i po tym kroku ponownie przeprowadzić test łącza.
     
    1 osoba to lubi.
  6. Omni

    Omni Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Powiem Ci że też stawiam na router z Vectry.
    Dziś jak wrócę z pracy to się tym zajmę ;).
    Ogółem restetować go resetowałem. Nie mam pojęcia jak go zakutalizować jedynie.
    EDIT:
    Oczywiście - winowacją jest ruter. Bardzo dziękuję za odpowiedź.
     
Wczytywanie...

Poleć forum