1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

"Xbox nie moze autoryzowac dysku" ? Ktos mi powie o co chodzi?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez aleksander.marek, Październik 7, 2011.

  1. aleksander.marek

    aleksander.marek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Od paru dni wyskakuje mi cos takiego a potem resetuje konsole. pomocy bo zaczyna mnie to denerwowac
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djaro2

    djaro2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam to samo odkad pobralem nowego dasha i nie wiem co z tym zrobic
     
  4. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
    no to macie flagę , niebawem pewnie dostaniecie bana . tyle się pisze o tym na forum , wystarczy poszukać
     
  5. loq

    loq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie zaczęło wyskakiwać to samo, konsola nie dawno była przerabiana lt2.0, ale nie była podpinana do neta, możliwe żeby oflagowali konsole?
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    flage masz z gry nie z neta
     
  7. loq

    loq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po usunięciu gry z dysku grać mogę w nią... ale już w żadną grę nie będę mógł grać z dysku, czy tylko w tą? Bo napęd w tej konsoli chodzi jak kosiarka ;)
     
  8. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Jak to z gry?
    To możliwe jest?
    I co, jak jest flaga to co zrobią?
     
  9. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Teraz pewnie już Cię namieżyli. Oj marny twój los.
    Wszystkie informacje masz na forum.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  10. EdiSNB

    EdiSNB Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam ten sam problem, zaktualizowałem dziś dash'a z pendrive'a i teraz po chwili grania wyskakuje ten komunikat, od neta jestem odcięty od jakiegoś czasu, lecz wcześniej byłem podłączony i niestety załapałem się na cichą aktualizację, pogodziłem się z tym że dostanę bana, ale co mogę zrobić aby nie wyskakiwał ten komunikat ? dodam że wywala mnie z batman arkham city a jak wiadomo on jest na XGD3
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Kupić nagrywarkę ihas i wgrać lt+ 3.0

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  12. rutinac

    rutinac Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadam nagrywarkę Lite-on IHAS 124B z softem od C4eva , LT+ v3.0 w napędzie Lite-on , wgrane przy pomocy X360PRO przez Jungle Flasher V0.1.91 beta (300) Najnowszy Dasch 2.0.14699.0 pomimo tego mam info o błędzie autoryzacji dysku . Taka sytuacja jest tylko z grami z XGD3 które są zainstalowane na dysku . Po usunięciu gry z dysku i odpaleniu z napędu wszysko jest ok . Dodam jeszcze że do gier użyłem Patch Topology Data . Tego problemu nie ma z grami AP25 . Podejrzewam że to wina albo patcha albo LT+3.0 . Czy ktoś jeszcze ma takie problemy ?
     
  13. omenpl

    omenpl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak ja posiadam taki sam problem wczoraj przerobilem na lt 3.0 ;/ z dysku nie moge grac ale z płyty bezproblemu coś jest nie tak...
     
  14. tornado78

    tornado78 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no własnie i ja mam ten sam problem ,może jest na to jakiś sposób .Na LT 2.0 gry chodziły z dysku.
     
  15. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    jest sposob i wystarczy poswiecic 3 minuty w dziale ISO zeby sie o wszystkim dowiedziec
     
Wczytywanie...

Poleć forum