1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox nie odczytuje gry potrzebna pilna pomoc !!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lovekinect, Czerwiec 12, 2012.

  1. lovekinect

    lovekinect Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam nagrałem grę Kinect Star Wars metodą truncate moja nagrywarka to Samsung SH-222BB po nagraniu wkładam płytę do napędu i wyskakuje mi "przeczyść płytę mokrą ściereczką" ..... jak temu zaradzić dodaję że w zkładce book typing w imgburn nie działa jak wybiorę samsung i dvd+r dl media mam napis "nie można wykonać żądania z powodu błędu urządzenia" Proszę help :frown:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Przemek1343

    Przemek1343 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    łomża
  4. kmes.serwis

    kmes.serwis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2012
    Posty:
    112
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czy z innymi grami dobrze wypala czy tylko z tą grą masz taki problem ??
     
  5. lovekinect

    lovekinect Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak tylko z tą grą ponieważ jest ona nagrywana metodą truncate i nie wiem czy ja coś źle robię.... bo przykładowo nagrałem 10 minut wcześniej def jam icon i chodzi ...
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jak to zrobiłeś, to nic dziwnego, że nie działa.

    Nagrywarka do wymiany - Liteon iHAS 124B.
     
  7. lovekinect

    lovekinect Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie zrobiłem tego nie przeczyściłem jej niczym tylko jest taki komunikat pokazany aha czyli mam kupić nagrywarkę lite-on ihas 124b tak ??
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tam powinno być napisane, żebyś przetarł płytkę miękką szmatką. Tak, nagrywarka do wymiany, kup iHAS'a - dokładnie taki model jaki podałem.
     
  9. lovekinect

    lovekinect Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobrze kupie i wtedy powinno mi się dobrze nagrać tak ?
     
  10. damiiw11

    damiiw11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Pozwólcie ze się wtrące, lecz przy zakupie dobrze by było być zakupił z odrazu wgranym odpowiednim softem dla nagrywania gier właśnie pod xbox 360, ponieważ ja zakupilem sama nagrywarke (bez softu potrzebnego do nagrywania) i chciałem wgrac go sam, lecz miałem nie małe problemy, wiec polecam ci dołożyć te 30 zł i zakupić odrazu z wgranym oprogramowaniem, dobrze mówię ??? :)
     
  11. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    nie, takie coś to jest kilka kliknięć i nie warto płacić 30 zł za to
     
  12. damiiw11

    damiiw11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Tez tak myślałem dopóki nie pojawiły się problemy z instalacja tych programów :p Z reszta jak się czujesz na siłach to bierz czysta wersje i sam sobie przerobisz soft :p
     
  13. lovekinect

    lovekinect Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam jeszcze pytanie czy można używać tej nagrywarki z wgranym softem jako zwykłęgo napędu czy ona ma służyć tylko do nagrywania ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum