1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox - nie uruchamia sie.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez pemek, Lipiec 2, 2010.

  1. pemek

    pemek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    121
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    wstaje jakby 3 razy i włacza sie pokazujac diody na przemian zielone czerwone itp - brak obrazu ... co to może być?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    masz chip? to podstawowe pytanie.
     
  4. pemek

    pemek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    121
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    jeden z alladynem
    drugi goly i wesoly czyli oryginalny nieprzerabiany robi za DVD ;)
     
  5. krishnamishna

    krishnamishna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wałbrzych
  6. zlewozmywak

    zlewozmywak Banned

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mława
  7. niewidoczny

    niewidoczny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziś wyłączyłem Elitke i kuknąłem sobie na dysk...
    Później gdy ją odpaliłem (z dyskiem podłączonym) wyskoczył mi ten sam problem, ale za drugim razem odpaliła normalnie.
     
  8. wert999

    wert999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. pemek

    pemek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    121
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    dziękuje Panie archeologu ;) ale pytanie dotyczylo x1 :p
     
  10. alladyn1204

    alladyn1204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Może coś się przepaliło a nie chip.
     
  11. chudyb13

    chudyb13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja ma podobny problem wczoraj ściągnąłem nowego dashboarda i wszystko było ok
    a rano gdy próbowałem odpalić X zapaliły sie jakieś 3 czerwone obręcze więc poszperałem trochę na necie ale nic sensownego się nie dowiedziałem
    Wiem tylko że to jakiś kod 0102
    co to jest i o co chodzi ?????? jak to naprawić żeby dalej grać ???????
     
  12. RevoCent

    RevoCent Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz
  13. mabik

    mabik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    pierw dowiedz się jaką konsole posiadasz (hint. nazwa jest kluczem), a później udaj się do działu w którym się o niej pisze (hint. nie ten w którym teraz piszesz+czytaj ze zrozumieniem nazwy działów).
     
Wczytywanie...

Poleć forum