1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox nie widzi dysku wd

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez afc97, Marzec 29, 2015.

  1. afc97

    afc97 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2014
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, problem polega na tym, że w hddhackr przerobilem sobie dysk do konsoli I wszystko ok. Po czym umieściłem go w konsoli, ale nie widać dysku. Zmieniłem hddsy i to samo. Przerobilem inny dysk i jego normalnie widzi. Przerabialem już chyba z 40 dysków i nigdy takiego problemu nie miałem. Ewentualnie jak można cofnąć ta przeróbke tak, aby dysk znów był do PC, dodam że nie mogę zrobić tego undo.Bin, z racji sprawdzania innych hddsow. Proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Może masz rewizję która nie działa? Miałem tak z dyskiem lpvt albo lpvx.

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wgraj oryginalny plik .bin. Nawet jak nie masz undo, to w paczce z hddhack powinny być te pliki. Jeśli ich nie masz, to podeślij dokładny model dysku (pełne oznaczenie) - znajdę u siebie i Ci podeślę.

    Czasem zdarza się taka sytuacja jak u Ciebie. Nie wiem od czego to dokładnie zależy. Dlatego właśnie warto zawsze robić plik undo.bin.

    Edit: zakładam, że przerabiałeś model kompatybiny (to odnośnie postu wyżej).
     
  5. afc97

    afc97 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2014
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak, dobra rewizje.

    Co do modelu to: wd2500bevt - 22ZCT0 s/n WX10A9988276

    Właśnie wolałem nie szukać po plikach z folderu recovery, bo uwalilem tak 2 dyski wygrywając (tak mi się wydawało) odpowiednie biny, ale jak się później okazało były złe i dyski wylądowały w koszu
     
    Ostatnia edycja: Marzec 30, 2015
  6. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Sprawdź za chwilę PW.
     
  7. Livyatan

    Livyatan Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2015
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam mam problem podobnej natury. Mianowicie mam dwie gierki które wymagają już HDD więc mając na stanie wd2500bevt postanowiłem go użyć. Ale pojawia się problem. Ja mam laptopa i robiąc z dyskiem w biosie nie jest to możliwe ponieważ przez USB nie chce iść. Można to jakoś ominąć? Nie mam PC więc jedynie na laptopie i jedynie przez przejściówkę sata - usb.
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wyciąg dysk z lapka i w jego miejsce wsad z wd
     
  9. Livyatan

    Livyatan Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2015
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie, to nie wchodzi w grę. Nowy laptop więc nie będę go rozkręcał. A zamiast dvd-rom nie da się dysku podpiąć?
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Oczywiście ze się da
     
  11. Livyatan

    Livyatan Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2015
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    ale pewnie znów jakaś przejściówka lub coś takiego racja? I nie wiadomo czy zrobię z tym podpiętym jako dvd?
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Kieszeń na hdd o kształcie DVD. Czy się uda nie dowiesz się jeśli nie odpalisz hddhacker
     
  13. Livyatan

    Livyatan Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2015
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    **** mnie z tym strzeli. Daleko do Ciebie z piłsudzkiego?
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    4km
     
  15. Livyatan

    Livyatan Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2015
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Znasz kogoś z Kalwarii Zebrzydowskiej?
     
  16. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie
     
  17. Livyatan

    Livyatan Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2015
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czyli nie ma możliwości zrobienia z tym bez bawienia się w biosie?
     
  18. Livyatan

    Livyatan Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2015
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
  19. afc97

    afc97 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2014
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Możesz mi wysłać dysk, zrobię Ci to za darmo, tylko zapłacisz za wysyłkę. Jestem z Krakowa to nie powinno długo isc
     
  20. Livyatan

    Livyatan Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2015
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wyślij mi na priv adres. Kuzynka by tak podskoczyła
     
  21. Livyatan

    Livyatan Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2015
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Przez taki kabel jak pokazałem wyżej nie ruszy?
     
Wczytywanie...

Poleć forum