1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox nie widzi fsd3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sito76, Czerwiec 19, 2014.

  1. sito76

    sito76 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.sformatowałem dysk twardy konsoli i nie mam fsd3 konsola sie uruchamia ale pokazuje się menu orginalne xboxa.prosze o pomoc bo kestem zielony a chciałbym żeby konsola odpalała się z fsd 3.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. momus

    momus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mam ten sam problem:frown-new:,i nie wiem co robic. Zeby wgrac FSD potrzebny xex a po sformatowaniu tez go niema.
     
  4. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    no jak ma wam czytać FSD jak skasowaliście (EDIT) koledzy :), jak się nie znacie to po co się bierzecie za cokolwiek z przeróbką. Tyle tematów jest poradników i żaden pewnie nie przeczytał ani jednego do końca ..... Zapraszam na forum do lektury to się dowiecie co zrobić
     
    1 osoba to lubi.
  5. momus

    momus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Zainstaluj xexmenu iso z plyty,a potem z poziomu xex FSD,ja tak zrobilem i dziala.:biggrin-new:
     
    1 osoba to lubi.
  6. sito76

    sito76 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki.zadziałało
     
Wczytywanie...

Poleć forum