1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox nie widzi napedu pomocy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Speed95g, Grudzień 1, 2011.

  1. Speed95g

    Speed95g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Włocławek
    Witam, moj xbox nie widzi mi napedu mruga tylko zielona dioda na xboxie czy ktos umie mi pomóc. Tak wyglada uklad scalony ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PluralGull

    PluralGull Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmmmm.... do końca nie wiem ile masz xboxa? wydaje mi się że tylko pozostaje wymienić że tak powiem napęd :D
     
  4. Speed95g

    Speed95g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Włocławek
    xboxa mam juz 3 lata a dodam ze bylo zwarcie i z napedy wydostawal sie dym przez chwile
     
  5. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Zapewne po napędzie skoro był dym.
     
  6. Speed95g

    Speed95g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Włocławek
    ale nie ma nigdzie miejsca spalonego na ukladzie. A pomoglaby wymiana elektroniki?
     
  7. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    lol naped ci padl jak dym z niego polecial wymien go i bedzie gites
     
  8. djdoubleb

    djdoubleb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków/Tarnów
    To ze układ nie jest spalony nie znaczy ze nic sie nie stało z napędem. Najlepiej kup nowy napęd. Max 150zl to wyjdzie
     
  9. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    A klucz napedu masz?

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  10. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Szkoda inwestować w nowy napęd 150zł, jeżeli nie ma klucza to jeszcze drożej wyjdzie. W takiej sytuacji jeżeli data produkcji konsoli daje taka możliwość to montuj RGH, wtedy napęd nie będzie ci już więcej potrzebny a koszta będą niewiele większe niż wymiana napędu na nowy, nie wspominając już o innych zaletach takiego rozwiązania. Jeżeli ci zależy na Live to pozostaje prawdopodobnie tylko wymiana napędu, lecz jeżeli nie masz klucza to będzie ciężka i droga sprawa a i tak będziesz ryzykował banem bez oryginalnego napędu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum