1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox nie wykrywa rozdzialki

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez robson929, Październik 8, 2013.

  1. robson929

    robson929 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gniezno
    xbox nie wykrywa rozdzialki full hd pokazuje tylko 1680;1050
    telewizor mam 32 cali samsung led full hd UE32EH5300
    ma 1920;1080
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. robson929

    robson929 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gniezno
    mam 1080p ale grafika jest słaba jakby to nie bylo fullhd,bez antyaliasingu
     
  4. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A w ustawieniach w dashu NXE jaką rozdzielczość masz ustawiona?

    * HTC DHD *
     
  5. robson929

    robson929 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gniezno
    mam ustawione 1080p panoramiczne.
     
  6. robson929

    robson929 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gniezno
    tylko ja nie mam dashu nxe tylko normalny dashboard moze ktos poradzi co z tym zrobić?;(((

    ma ktoś jakiś pomysł bo ja stracilem co do tego zludzenia kupilem telewizorek za 1500 zl zl led full hd a nie moge go w pelni wykorzystac dlaczego nie może od wyswietlic rozdzialki 1920;1080 tego nie wiem moze to problem kabla lub xaa nie wiem prosze o pomoc!!!!

    Edytuj posty, nie pisz jednego pod drugim ...TigraTeam
     
  7. tranzystor82

    tranzystor82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2013
    Posty:
    76
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lublin, PL
    A przez co masz to w ogole podlaczone ? HDMI ? VGA, compozytowe ?

    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
     
  8. robson929

    robson929 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gniezno
    mam podlaczone przez HDMI ale to nie robi wiekszej różnicy.

    ma ktos jakiś pomysł probowalem wszystkiego nawet kupilem kabel hdmi ale wysiwetla tak samo .

    Edytuj posty, nie pisz jednego pod drugim ...TigraTeam
     
Wczytywanie...

Poleć forum