1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox nie wyrabia

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez spiochmen, Czerwiec 29, 2011.

  1. spiochmen

    spiochmen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jarosław
    Witam , posiadam Xboxa 360 slim wersje z dysiem , mam taki problem jak odpalam gta IV to on nie działa płynie!!
    chodze , jade i tak gra nie działa płynie :(
    Co mogę zrobić grę mam na dysku :(
    Moim zdaniem on wyciąga ledwie 25fps ....
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    GTA IV ma spadki klatek poczytaj o tym było już to wałkowane , od siebie powiem że możesz wyczyścić pamięć podręczną w dysku , reszty szukaj bo wszystko już było napisane
     
  4. fobis33

    fobis33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    Własnie. wyczytalem dzis z postu jednego uzytkownika forum , iz gdy wyczyscil pamiec podreczna z dysku - xbox zaczal mu (cytat) "szybciej chodzic" .
     
  5. spiochmen

    spiochmen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jarosław
    Dobrze spróbuje , bo mnie to denerwuje kupić grę i nie działa płynie ....
    A tylko wyczyszczenie dysku pomoże czy coś innego ?
    Może jakieś łatki są ?
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Wszystkie patche sa dostepne na XBL i same sie pobiora.

    W GTA spadki FPS'ow to norma i nic z tym nie zrobisz.
     
  7. bartez1994

    bartez1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    233
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    woj. Lubelskie
  8. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wszystkie patche do gier sa na xbuc.net
     
  9. deny182

    deny182 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Podłączam się do problemu
     
  10. radek1348

    radek1348 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    119
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płock
    25 fps? da się grać, minimum 24, a jak mniej to widać jak by był pokaz slajdów ;p Może tą pamięć podręczną spróbuj wyczyścić.
     
  11. spiochmen

    spiochmen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jarosław
    Dobrze , gram na multi i się tak nie tnie ;p a na singiel jeszcze zobaczę ;d
     
Wczytywanie...

Poleć forum