1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox nie zalicza archievementór i "wywala" z konta...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez GTX, Styczeń 27, 2011.

  1. GTX

    GTX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Witam wszystkich,

    mam problem z archievementami, bo xbox mi ich poprostu albo nie zalicza:mad:
    w ACB mam 100% głównej fabuły a za zabezpieczenie jabłka bodajże 50G ni ma, i chyba podobnie jest w SCC
    albo w AC II, Naughty Bear, Halo REACH i w czymś tam jeszcze wgl. nie są pokazane ani zrobione ani do zrobienia.
    Tak jak bym zainstalował grę na dysk ale w nią nie zagrał.
    Hmmm... poza tym kiedy kończę grę i wychodzę do dasha to pokazuje mi się moja nazwa, ale mam 0G i 0 gier, po resecie konsoli wraca wszystko do normy...:confused:
    A i przy ACII pokazuje mi się co chwila komunikat że nie mogę zapisać gry, ale kiedy resetuje konsolę zaczynam wtedy kiedy zakończyłem...
    Trochę to denerwuje bo ACII nie ma multi i miałem już "calaka" na PC więc 1k G na spokojnie by wpadło a tu zonk.:(
    (Gry to piratki, przerobiłem x-a w tym roku a przed flashem ściągałem wszystkie aktualizacje)
    Że w Halo się nic nie pokazuje to się nie dziwię bo archiev-y lecą dobiero od normala^.
    Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kipomek

    Kipomek Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    O tam OOOO ->
  4. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    przerobiona konsola czy nie ? Tzn. bardziej chodzi mi o to czy gry masz oryginały ?
     
  5. Kipomek

    Kipomek Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    O tam OOOO ->
    nauczyli Cie czytac? po co by przerabial konsole jakby mial orginaly ?
     
  6. GTX

    GTX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Dzięki za odpowiedzi mam 2 konta, ale nie uruchamiałem gier na 2 (było tylko do split-screen-a) a te dziwne sprawy dzieją się tylko przy/po graniu na piratkach, najbardziej mnie interesuje dla czego po np. przejściu ACB czy SCC zeruje mi się profil (?).
    Lecę sprawdzić czy tak samo jest na 2 koncie, jeżeli tego nie będzie to trochę mi szkoda tego 1 bo mam 1460G, ale trudno.
    Za moment wy-edytuję posta i napiszę czy zadziałało.

    EDIT:
    Hmmm..... myśle że przez przypadek instalowałem grę na 2 koncie i na nim są pokazane archiev-y, ale to rozwiązuje tylko broblem AC2
    bo np. Naughty Bear-a instalowałem dziś na 1 profilu i kaszana...

    EDIT2:
    Usunąłem wszystko i zainstalowałem od nowa na nowym profilu i od wczoraj męczę ACII, przez weekend spokojnie przejdę SCC albo ACB i napiszę czy zaliczyło mi ostatnie archievmenty.
    Jak narazie w ACII nie ma problemów mam 440G.
    (za pierwszym razem miałem koniec fabuły przy 65%gry teraz będzie chyba mniej niż 50 bo nie robię misji pobocznych)
     
Wczytywanie...

Poleć forum