1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox nowy dysk

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Peiha1990, Maj 8, 2010.

  1. Peiha1990

    Peiha1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam zmienilem dysk w xboxie z 20gb na 250gb;) rano chodizly mi wszystkie gry itp po przelozeniu dysku nie odpalaja mi sie wogole gry i nie moge instalowac gier "napis ze brudna plyta i mam wyczyscic" a gre mam nowke wczoraj kupiona POMOCY!!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Namito33Pl

    Namito33Pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań miasto doznań
    Może nie tak jak trzeba dysk zainstalowałeś
     
  4. ronnin

    ronnin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    sformatuj nowy dysk i zainstaluj nowego dasha. Może pomoże :D
     
  5. Peiha1990

    Peiha1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    formatuje dysk i napisze co z tego wyszlo.
     
  6. Peiha1990

    Peiha1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ile moze trwac taki format dysku z konsoli dysk 250gb?
     
  7. ronnin

    ronnin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jeszcze się formatuje?? Długo coś! :eek: ile masz %?
     
  8. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Zawsze nowe dyski trzeba formatować
     
  9. Peiha1990

    Peiha1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie ma procent tylko napisz "trwa formatowanie nie wylanczaj konsoli i nie odlanczaj urzadzenia masowego " czy cos tego typu i stoi na polowie
     
  10. ronnin

    ronnin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To raczej nie ulega wątpliwości :D

    Stoi? wogóle nie idzie dalej format?
     
  11. Peiha1990

    Peiha1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak od poacztku jak robie formata widnieje taki napis i od polowy jest i stoi w miejscu
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    format 250gb nie powinien trwac dluzej niz minuta. Wiec masz uszkodzony dysk albo tasiemka sie poluzowala.
     
  13. Peiha1990

    Peiha1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pewnie uszkodzony;/ ale nioby nowka bde musial wymienic go prospstu
     
Wczytywanie...

Poleć forum