1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox ntsc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gorti, Czerwiec 12, 2011.

  1. gorti

    gorti Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem xbox elite z systemem ntsc. Konsola jest nie przerobiona, dlatego tu pojawiają się problemy, gdyż gier na ntsc w pl nie kupie. Czy ntsc ma "coś" do przeróbki? Przerabia sie tak samo jak pal? I w jaki sposób moge przerobić aby czytało ntsc i pal?(o ile sie da)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. oNe

    oNe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Są gry Region Free (Pal i NTSC)Więc jak sobie przerobisz i będziesz chciał ściągnąć grę to będziesz miał do wyboru. PAL, NTSC,BĄDŹ REGION FREE, w twoim przypadku to Region Free i NTSC.
     
  4. gorti

    gorti Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A przerobka przechodzi w taki sam sposób jak europejski pal? Żebym nie było że komuś wyśle a ten mi wszystko spiepszy ;p
     
  5. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zeby byka w inwektywie pacnąć... spiepRZy!

    nie ma znaczenia. Tylko napisz sobie nad monitorem, że zasysasz tylko NTSC albo RF! I bedzie git.
     
  6. gorti

    gorti Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem, wiem. W takim razie mam jeszcze jedno pytanie;p Dostane jakąś przejściówkę która złączy mi te 5 kabli w taki sposób bym mógł podłączyć xbox'a do zwyklego monitora lcd? tzn wiem że te 2 od dźwięku trzeba na tą przejściówke do kolumn; p
     
Wczytywanie...

Poleć forum