1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox One blad 0x87de2713

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez dk4, Luty 22, 2016.

  1. dk4

    dk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olecko
    Witam. Tak jak w tytule przy odpalaniu cyfrowej wersji gry legalnie pobranej z Xbox Live wyskakuje ten błąd. Czy ktos wie jak go naprawić ? Forza 6 z płyty uruchamia się normalnie. Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TippyLaser2

    TippyLaser2 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2015
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    mam to samo wiec nie przejmuj sie pewnie jakies problemy oby to naprawili
     
  4. warone

    warone Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    1399
    Polubienia:
    324
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Belgia
    Tez właśnie to mam dodatkowo nie mogę się z live połączyć
     
  5. maryl16

    maryl16 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tczew, Poland
  6. TippyLaser2

    TippyLaser2 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2015
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    zadna gra cyfrowa nie dziala
     
  7. marthinez

    marthinez Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2012
    Posty:
    154
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Przed chwilą grałem w gears multi i titanfall i działają. Obie cyfry.
     
  8. warone

    warone Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    1399
    Polubienia:
    324
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Belgia
    Wyłącz konsole i włącz a możesz juz nie zagrać :)sprawdziłem na drugiej konsoli na grze fifa 16 do póki gra była odpalona było ok po zresetowaniu ten sam błąd
     
Wczytywanie...

Poleć forum