1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

(Xbox One)Brak dźwięku po podłączeniu kablem optycznym do kina domowego.

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez pejter25, Sierpień 19, 2016.

  1. pejter25

    pejter25 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam poważny problem. Po podłączeniu przez kabel optyczny Xboxa One do kina, nie ma dźwięku.
    W ustawieniach w konsoli mam zaznaczone wyjście cyfrowe - stereo bez kompresji.
    Wcześniej miałem tak podłączony PS3 i PS4 i dźwięk był. Bardzo prosiłbym o pomoc. Bez dźwięku z kina konsola stoi i się kurzy ponieważ w TV mam uszkodzone głośniki.
    Robiłem już wszystko co jest napisane na xbox support ale bez efektu.
    Z góry dziękuję za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sp7foy

    sp7foy Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2015
    Posty:
    202
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Skierniewice
    A nie masz w TV wyjścia audio?
     
  4. redRA

    redRA Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 5, 2016
    Posty:
    17
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Ja mam tak i dziala:
    Dźwięk HDMI- wył
    Optyczne wyjście dzwieku- Bitstream wył
    Format Bitstream- Dolby Digital
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zawsze mozna zrobic jak napisal sp7foy

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  6. pejter25

    pejter25 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuję za pomoc. Działa:)
    Pozdrawiam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum