1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox One, fifa 16 ścina w menu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ostrovia1909, Październik 17, 2015.

  1. Ostrovia1909

    Ostrovia1909 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2015
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam, od dziś jestem posiadaczem xbox one wersja 500 gb. Zainstalowałem i pobrałem wersje cyfrową fify 16. Odpalam grę i na starcie widzę jak menu ścina gdy przełączam opcje w lewo lub prawo... Czy to normalne ? Grałem cały czas na PC gdzie miałem fpsy powyżej 90 ale takie ściny jakby w grze było z 20 takie mam odczucie. Najlepsze, ze samo juz rozgrywanie meczu online czy z komputerem jest zupełnie OK, bez żadnych ścin. O co chodzi ?

    Zdaję sobie sprawe, że przejście z dobrego PCta na konsole nie będę oczekiwał płynności po 100 fpsow ale troche przesada :) nawet aplikacja youtube mi dziś potrafiła wolno przewijać wybór filmików.


    z gory dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. NektaryN

    NektaryN Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2015
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dziwne... Ja mam swojego XO równe 15 dni i w BF4/Fifie 16?FM6/Titanfallu i BF:Hardline nie sklatkowało mi ani razu. Akurat 30 FPS a 120 to taka sama płynność danej aplikacji. Z ciekawości zapytałem się kumpla w ilu klatkach działa mu GTA V. Powiedział, że jakieś 120/130, a GTA V działa w 30 :D
     
  4. Ostrovia1909

    Ostrovia1909 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2015
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    odpaliłem UFC i to samo, menu chodzi tragicznie a sama rozgrywka juz jest ok... w fifie 16 czasami jak wybieram drużynę to z opóźnieniem pokazuje mi herb klubu czy zawodnika stojącego obok, po prostu wszystko prócz samego meczu chodzi wolno, nie równo z opóźnieniem... co to moze byc?
     
  5. Ostrovia1909

    Ostrovia1909 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2015
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jeszcze mogę dodać, że gdy sprawdzam połączenie szczegółowe to mam download 60 mb a upload 3 mb ale opóźnienie 190 ms ? myślałem, ze może przez to, ale gdy nawet odpalę grę offline to i tak w tym całym menu tnie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum