1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox One Fitness - nie działa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Wozik, Wrzesień 12, 2014.

  1. Wozik

    Wozik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Hello,

    mam problem z aplikacją Fitness na Xbox One. Uruchamiam, coś niby się dzieje, jest splash screen, a potem wraca do pulpitu i koniec. Ile razy bym nie próbował efekt jest ten sam.

    Znacie temat?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. o M a c z 0 S

    o M a c z 0 S Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2013
    Posty:
    1492
    Polubienia:
    367
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    spróbuj odinstalować i pobrać ponownie grę
     
  4. Wozik

    Wozik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Próbowałem, nie pomaga.
     
  5. geometric77

    geometric77 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Opolskie
    U mnie jest to samo. Gdzieś znalazłem info, żeby zrobić hard reset (trzymanie przycisku wł/wył aż do wyłączenia konsoli). Zrobiłem reset, i teraz zatrzymuje się na ekranie z żółtym trójkątem oraz ostrzeżeniami i freeze. Dalej nie idzie. Wie ktoś co zrobić z tym fantem?
     
  6. Wozik

    Wozik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    U mnie jest to samo po zmianie regionu na US. Może trzeba poatakować support MS. Napiszę do nich na twitterze, szybko odpisują.
     
  7. Wozik

    Wozik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Hard reset działa. Fitness działa już u mnie normalnie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum