1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox One ilość kont

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rafał Jankowski, Październik 16, 2014.

  1. Rafał Jankowski

    Rafał Jankowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2013
    Posty:
    51
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Witam otóż mam mały problem kupiłem forze horizon 2 wersje cyfrową i niestety muszę mieć konto z którego pobierałem bo jeśłi je usunę to wyskakuje komunikat czy zakupiłeś aplikację. Więc ile można mieć kont na xbox one ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fen4

    fen4 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Radlin
    Dałeś przy tym koncie z fh2 ze to konsola domowa?
    Jak nie ustawisz tak to po usunięciu profilu gra nie będzie chodzić
     
  4. Rafał Jankowski

    Rafał Jankowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2013
    Posty:
    51
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Oczywiście że tak ale po usunięciu konta i tak wyskakuje ten komunikat..muszę mieć zawsze to konto żeby na swoim profilu grać ;)
     
  5. fen4

    fen4 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Radlin
    Jak masz to konto i ustawione na tym profilu z którego masz gre moja domowa konsola to umiesz grac na swoim profilu gdy tamten masz wylogowany?
     
  6. Rafał Jankowski

    Rafał Jankowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2013
    Posty:
    51
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Tak nie muszę się logować na ten profil odrazu jak uruchamiam konsolę to mój profil jest i gram normalnie ale jeśli usunę ten profil z forzą i próbuje uruchomić z mojego profilu to odrazu komunikat wyskakuje ;)
     
  7. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie było przeniesienia licencji to musisz jechać na dwa profile twój i z tej gry . Zakładać ile chcesz, zalogowanych chyba 8.
     
  8. Rafał Jankowski

    Rafał Jankowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2013
    Posty:
    51
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Dziękuje za pomoc ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum