1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox one nie ma obrazu

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Anna1947, Grudzień 23, 2015.

  1. Anna1947

    Anna1947 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    CAMBRIDGE UK
    Witam czy ktoś miał taki problem że przywiuzł konsole z UK i na pl TV nie ma obrazu i dźwięku ? Jeszcze parę godzin temu było wszystko ok. Połączyłam konsole w pl i nie ma obrazu 2 kable HDMI sprawdzone na innym sprzęcie działają . Co może być nie tak?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BialyGTi

    BialyGTi Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2015
    Posty:
    732
    Polubienia:
    775
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    moze zadam głupie pytanie czy czy kabel HDMI podłączyłeś do WYJŚCIA ??(ten bliżej zasilania) bo jak wiadomo konsola ma 2 gniazda HDMI
     
  4. Anna1947

    Anna1947 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    CAMBRIDGE UK
  5. lazi00

    lazi00 Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Zrób reset ustawień konsoli( trzymasz jednocześnie przycisk włączania i wysuwania płyty aż usłyszysz dźwięk, ok 6 sek.). Mi to pomogło.
     
  6. Anna1947

    Anna1947 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    CAMBRIDGE UK
    Niewiem o co chodzi na innym TV działa a na tym nie. Dziwne bo dekoder działa normalnie na obu wejściach hdmi
     
  7. BialyGTi

    BialyGTi Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2015
    Posty:
    732
    Polubienia:
    775
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    jaki Tv ??
     
  8. Kyron

    Kyron Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    363
    Polubienia:
    207
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    "przywiuzł" za to nie powinna działać. Ale może dziś przemówi ludzkim głosem.
     
  9. warone

    warone Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    1399
    Polubienia:
    324
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Belgia

    W wyłapywaniu ludzkich błędów jesteście najlepsi :)
     
    Kyron lubi to.
  10. Anna1947

    Anna1947 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    CAMBRIDGE UK
    Tv panasonic tx-32LE8PA teraz podpielem lapka do tv i dziala juz probowalem wszystkiego nie moge zresetowac konsoli trzymam te 2 przyciski i konsola sie uruchamia jak puszcze to sie wylacza (trzymam 10sek)
     
  11. exitcosmo

    exitcosmo Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2015
    Posty:
    211
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Rybnik
    Tylko szkoda że swoich nie widzi.
     
  12. Anna1947

    Anna1947 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    CAMBRIDGE UK
  13. kubuspu3hatek

    kubuspu3hatek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2015
    Posty:
    26
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
    A w ustawieniach TV przestawiłeś wyświetlanie obrazu na odpowiednie wejście?
     
  14. Anna1947

    Anna1947 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    CAMBRIDGE UK
    W tv nie ma takich opcji tylko xbox nie wyswietla obrazu . Laptop i dekoder dziala. Poprzednia konsola chodzila bez problemu(kupiona w polsce)
     
  15. kubuspu3hatek

    kubuspu3hatek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2015
    Posty:
    26
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
    "lista wejść" (input) ustawia się na tv nie konsoli...
     
  16. Anna1947

    Anna1947 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    CAMBRIDGE UK
    Temat do zamkniecia musialem kupic nowy tv nie mam pojecia czym to bylo spowodowane.
     
  17. MGKAIKA5

    MGKAIKA5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    A, A
    a może miałeś taką sytuację że na TV w polsce miałeś ustawione na Full HD 1080p,
    a tv w uk był HD READY czyli 720p więc ekran jest czarny i trzeba podłączyć do tv FHD i zmienić na 720p
     
Wczytywanie...

Poleć forum