1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX ONE nowe konto Live i brak hasła

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez EndriusG, Grudzień 16, 2015.

  1. EndriusG

    EndriusG Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Kupiłem sobie konsole założyłem nowe konto z poziomu konsoli (nowe nigdy nie miałem konta w usługach M$) i oczywiście musiałem wpisać jakąś literówkę w haśle ponieważ teraz ani przez stronę ani z telefonu przez aplikacje nie mogę się zalogować wyskakuje komunikat o złym haśle dla konta. Jak na stronie wybrałem opcje odzysku hasła to zadało mi serie pytań typu do kogo ostatnio pisałem ale ja nic nie pisałem bo to jest nowe konto wiec przyszła odpowiedz ze za mało danych i nie mogą mi uwierzyć że ja to ja.

    Ale jak włączę konsole to ona się loguje bo jest zapisane gdzieś hasło. Czy mogę je z konsoli odczytać? ewentualnie jak je inaczej odzyskać.

    Mógłbym założyć nowe konto bo tu i tak nic nie było ale login już będzie wykorzystany
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28136
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Z konsoli nie wyciągniesz. W tym formularzu wystarczy podać dane ... imię i nazwisko region konta adres ostatnie prawidłowe passy...
    Jak tego nie pamiętasz to zostaje jeszcze email zabezpieczający i dzięki niemu resetujesz pass.

    [​IMG]
     
  4. EndriusG

    EndriusG Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jest to nowe konto wiec hasło też jest tylko to innego nie było. formularz wysyłany już kilka razy i ciagle odmowa bo niepodaje ani starego hasło bo nie było ani teamtow wiadomości bo nie było.
    w którymś monecie podawałem numer telefonu ale kod nie przychodzi

    Jaki email zabezpieczający?
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28136
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    No normalny się podaje email inny albo numer tel i na niego kod przychodzi.
     
  6. EndriusG

    EndriusG Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak robiłem ale ten kod jest do tego aby można było przejść ta procedurę do resetowania której ja nie przeszedłem kilka razy i teraz dostałem wiadomość ze w trosce o moje bezpieczeństwo konto jest zablokowane i zalecają stworzenie nowego. Super
     
  7. szuldi

    szuldi Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    53
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zadzwon na infolinie, powiedz jaki masz problem, gosc poprosi Cie o podanie adresu email (inny niz ten który masz do konta), wysle Ci link do zresetowania hasla, zresetujesz sobie haslo i ustawisz nowe (teraz dokladnie sobie zobacz czy dobrze wpisales). To jest najprostszy sposob sprawdzony na swoim przykladzie (co prawda troszke inny problem) ale najważniejsze ze zalatwiony pomyslnie


    Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7047D przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum