1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox one - parę pytań

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez robsik666, Sierpień 20, 2015.

  1. robsik666

    robsik666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam parę pytań mianowicie
    1.Czy można uśpić konsolę z włączoną grą i po ponownym włączeniu zacząć od momentu w którym skończyłem grać (tak jak to jest na PS4)?
    2.Kupiłem konsole z kontem na którym jest parę gier cyfrowych. Po założeniu swojego konta mogę grać w gry z tamtego profilu na swoim jednak pytanie czy mogę skasować tamten profil i zachować gry na swoim profilu ?
    3.Istnieje opcja automatycznego logowania się na ustalony profil(bez użycia kinect'a) po włączniu konsoli ?
    Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28086
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    1. Nie
    2. Jak tamte konta są ustawione jako domowe to możesz je wywalić ale ja bym je zostawił, ustaw sobie auto-logowanie na swoje konto a o tamtych zapomnij.
     
  4. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5421
    Polubienia:
    1665
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    3. Tak.

    Ustawiasz gdzieś w opcjach by automatycznie logował Cię na dany profil i po włączeniu konsoli zaloguje Cię na wskazanym profilu.

    Ja tego używam, a Kinect'a nie posiadam :).
     
  5. danboj

    danboj Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2013
    Posty:
    104
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    1 Tak
    Mam ustawiony tryb instant on i wciskam guide> wyłącz. Po włączeniu kontynuuję w momencie w którym skończyłem.
     
  6. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3466
    Polubienia:
    1234
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Z przycisku na obudowie tez można, ważne by zasilacz nie odłączać od sieci (dioda stanu biała) a konsola w załączonym trybie instant on będzie się hibernować jak PCt. Ja tego używam i dodam jeszcze że odłączenie od sieci nie powoduje żadnego uszkodzenia.
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    ale nie zawsze to działa, przynajmniej u mnie, niekiedy gra sie uruchamia ponownie zamiast od miejsca w którym skonczylem
     
  8. Dominus PL

    Dominus PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    371
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kielce
    U mnie to działa bez problemu. Jeśli powłączasz w międzyczasie aplikacji to wtedy Ci może zamknąć proces z grą przez co będzie się włączała od nowa ale jak wyłączysz normalnie konsole, potem włączysz to ja zawsze mogę kontynuować ;)
     
  9. Kratos S3

    Kratos S3 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2015
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam mam pytanie dotyczące wielkości chmury na sejwy w XO ( np :1gb lub więcej ) .Czy jest znana jej wielkość ?
     
  10. Julian1916

    Julian1916 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2014
    Posty:
    166
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ile potrzebujesz tyle masz. Mam kilkadziesiąt gierek i nigdy nie miałem z sejwami problemu

    Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
     
  11. Kratos S3

    Kratos S3 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2015
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ok dzięki ,pytanie zadałem z czystej ciekawości.
     
  12. warone

    warone Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    1399
    Polubienia:
    324
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Belgia
    Save nie zabierają dużo miejsca spokojnie tobie starczy na bardzo bardzo dużo gier .Juz bardziej bym się martwił o miejsce na dysku :/
     
  13. Dominus PL

    Dominus PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    371
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kielce
    Na x360 była podana chyba wielkość chmury i nie wiem czy to nie było coś koło 500mb :)
     
  14. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Yup , 512 MB :)
     
  15. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Tak ale na one nie decydujesz o przechowywaniu tam saveów więc musi być nieograniczona.
     
  16. sqbnc

    sqbnc Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2014
    Posty:
    76
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BBA
    Podepne się pod temat

    Panowie jest problem z przygaszeniem ekranu (tv) po około 5 minutach

    Dokuczliwe jest to przy oglądaniu tchwitcha wlanczam streama wylanczam pada i po około 5 minutach przygasa tv

    Przygasa po stronie konsoli nie tv

    G2 / SwiftKey
     
  17. adam_k27

    adam_k27 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2015
    Posty:
    115
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mam Xboxa z Kinectem i też to przygaszanie występuje u mnie, ale tylko w sytuacji gdy nikogo przez dłuższy czas nie ma w pokoju. To się w zasadzie zdarza jedynie podczas aktualizacji konsoli. Gdy zaś ktokolwiek wejdzie do pokoju to ekran od razu się rozjaśnia.
     
  18. koddi

    koddi Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Skuszę się na XO tylko kilka pytań chodzi mi po głowie...
    1. Czy są jakieś różnice pomiędzy konsolami z początku produkcji a teraz ? ( jak dobrze pamiętam w 360 tak było)
    2. Na co szczególnie zwrócić uwagę przy kupnie ( o ile występują jakieś różnice )
    3. Wsparcie Flash playera w przeglądarce internetowej
     
  19. Macian

    Macian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    80
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jędrzejów
    1. 360 to była stara generacja, tak jak ps3 i teraz Ps4.
    2. Wielkością dysku.
     
  20. Kielkozaur

    Kielkozaur Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2015
    Posty:
    79
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jestv, ale podobno nie do wszystkich stron. Nie ma zas silverlight.
     
Wczytywanie...

Poleć forum