1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox One PL Fifa 15 bundle cena ?

Temat na forum 'Pomoc Pytania Problemy' rozpoczęty przez Famous, Sierpień 17, 2014.

  1. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    843
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Witam, złożyłem już preordera na One za 1699zł, (forza 5, fifa 15 i jakiś arcade) Mam pytanie, widzę że wyjdzie także bundle z samą fifą 15, orientuje się może jaka będzie cena ? wiecie 50-150zł różnicy ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. targ4

    targ4 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Końskie
    W jakim sklepie zdecydowałeś się zakupić swojego bndla Xbox One i czy nie orientujesz się jak z wysyłka będzie tzn. będą wysyłać w dniu premiery 5 września czy można liczyć na wysyłkę kilka dni wcześniej...??
     
  4. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    843
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    ja zakupiłem w komputroniku i wziąłem odbiór osobisty w salonie u mnie w mieście i gość zapewnił mnie że będzie do odebrania w piątek 5 wrzesień, jeżeli chodzi o wysyłkę to pisze że od 04.09 wysyłają
     
  5. marcino21ab

    marcino21ab Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2013
    Posty:
    47
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Orientuje się ktoś czy będzie dostępna sama konsola bez kinekta i gier ?

    Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk
     
  6. PawelBystry2

    PawelBystry2 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2013
    Posty:
    84
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    w cenie 1699zł masz samą konsolkę bez kinecta ale za to z dwoma grami
     
  7. marcino21ab

    marcino21ab Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2013
    Posty:
    47
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ktoś ma info ile bedzie konsol na sklepach w piątek ??

    Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk
     
  8. setymek

    setymek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć, ja kupiłem przedwczoraj konsolę Xbox One z Forzą i Fifą (ten zestaw za 1699) w NeoNecie. W poniedziałek zamówiłem, we wtorek miałem odbiór. Polecam!

    Jedyne co nie chce mi zadziałać kod do Fify, ale rozumiem, że będzie działać po premierze gry ;) No i jeszcze w polskim regionie nie ma kafelka Xbox Live Gold, mam nadzieję że jutro się pojawi ;)
     
  9. Sajmon1993

    Sajmon1993 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy w tym zestawie XboX One z Fifą i Forzą jest dodatek do Fify? (20 paczek do ultimate team itd.)
     
  10. frugo007

    frugo007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    No ja juz dzisiaj przed premiera kupilem w mediaexpert pozdro :)
     
  11. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1461
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Media Markt / Media ekspert , cena 1699 z 2 grami z kinectem 1999
     
  12. marcino21ab

    marcino21ab Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2013
    Posty:
    47
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czyli są juz w sklepach?

    Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk
     
  13. azi

    azi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ja preorderowałem chyba w poniedziałek w RTVEuroAGD, dzisiaj odebrałem, co jest dla mnie dziwne mogłem kliknąć na forzy5 instaluj bez wprowadzania kodu... jedyne co wczesniej zrobilem to wykupilem golda. Ogolnie najpierw nie moglem wybrac PL jezyka, tzn pokazal sie komunikat "jeszcze nie gotowy" , potem update i PL juz działał. Na razie pobieram Forze, internet u rodzicow tylko 8mb wiec troche to potrwa...

    dość głośno chodzi ten ONE, przy ogladaniu telewizji slychac go jak chodzi i sobie sciaga te gry.
     
  14. reaper1

    reaper1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2013
    Posty:
    103
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Przed chwilą widziałem w Euro AGD
    Day One Edition (czarne pudło z padem z napisem Day One) z Fifą za 1999zł
    Edycja zwykła (zielone pudełko) z FORZA 5 za 1699zł

    Nie zwróciłem uwagi czy któraś ma Kinecta.

    PS. Jakoś ludzie się nie rzucili.
     
  15. sradkg

    sradkg Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    226
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Day One ma kinecta

    azi ta Forca bez kodu podziała Ci do poniedziałku, potem przestanie. Teraz zrobili promocje i każdy kto ma Golda może pograć w Force do niedzieli do 23:59. W poniedziąłek będziesz musiał wklepać kod lub użyć QR code.
     
  16. Wozik

    Wozik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czy w Waszych zestawach z Forza 5 i Fifa 15 jest gra Max The Curse? W moim nie znalazłem kodu na tę grę.
     
  17. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    843
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    jeżeli robiłeś pre order w EURO to dostaniesz kod na gre mailem max do poniedziałku ale pewnie dzisiaj :D, też wczoraj się denerwowałem że nie ma kodu, w sklepie mi powiedzieli cymbały że jak włączę xboxa to mnie poprosi o numer telefonu i dostane sms'a z grą *** stwierdziłem że zadzwonię na infolinie i mi powiedziała kobieta że do poniedziałku wszyscy co pre ordera robili i odebrali dostaną kody na mail podany w EURO.

    poza tym ile masz dostępnych gier demo do pobrania ? ja mam tylko 2 a chciałbym coś potestować... kolega który ma one z Niemiec ma tego w uj a tu jakaś lipa nawet już przeniosłem konto na UK i nic
     
  18. Wozik

    Wozik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Szczerze mówiąc nie patrzyłem jeszcze na dema. Włączyłem ściąganie Fify, Forzy, Fitness, Dance Central, Skype, Youtube i poszedłem spać :)

    Zaskoczyła mnie czułość mikrofonu w czasie rozmowy Skype. Jest świetnie.
     
  19. azi

    azi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    dzisiaj otrzymalem kod na Max The Curse (...) od RTVEuroAGD na maila. Przed paroma minutami.
     
  20. jaszczurka23

    jaszczurka23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    612
    Polubienia:
    81
    Punkty za osiągnięcia:
    28

    cymbały te , zmień region konsoli w ustawieniach na United States i możesz zalogować sie DOWOLNYM loginem/kontem czy na pl czy uk lub inne i demka bedziesz miał wszystkie jakie są obecnie kilkanaście w sumie , zakupy najopłacalniej jest robić na regionie US w dollarach
     
  21. azi

    azi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    nie da sie zmienic tylko regionu, jezyk tez trzeba
     
Wczytywanie...

Poleć forum