1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX ONE - problem z odblokowywaniem osiągnięć

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sawyer1, Maj 24, 2016.

  1. Sawyer1

    Sawyer1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Witam sprawa wygląda następująco po aktualizacji dasha w listopadzie 2015 r. podczas zdobycia osiągnięcia na ekranie nie pojawia się to okienko z informacją że zdobyliśmy aczera itd.. Niekiedy nie pojawia się w ogóle innym razem dopiero po kilku, kilkunastu minutach i tak w każdej grze. Pisałem też o tym na forum online center i tam dużo osób piszę że ma podobnie, ale nie wszyscy. Interesuje mnie czy to coś z netem czy faktycznie problem po stronie naszego ulubionego giganta.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3284
    Polubienia:
    1880
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Mi się aczki wbijają od razu. Jedynie kiedy mi weszły z opóźnieniem to w grze, w której musiałam grać w trybie offline co jest normalne (MS ma uszkodzoną aktualizację gry na serwerze i przy trybie online gra się nie włączała).
     
  4. mrok

    mrok Ryżownik Ryżownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    218
    Polubienia:
    1101
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Jaki masz nat?
     
  5. Sawyer1

    Sawyer1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    nat średni jest , ale zawsze taki był i kiedyś normalnie się wbijały osiągnięcia taki problem występuje od tej aktualizacji listopadowej
     
  6. szuldi

    szuldi Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    53
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ja mialem taki problem w dwoch grach halo 3 w 6 misji za jej przejscie nie dostalem aczika i w rise of tomb raider za przejscie gry nie dostalem. Zawsze gram online. Najsmieszniejsze jest to, ze ostatnio gram girsy 2 we wstecznej i wpadly jakies dwa acziki. Patrze w powiadomieniach a tam dwa acziki z tomb raidera, jeden za skonczenie gry a drugi za wykonanie specjalnych strzal:). A teraz najlepsze acziki wpadly po 4 miesiacach od skonczenia gry same z siebie. Za halo do tej pory nie wpadlo. Nie wiem od czego to zalezy. Z innymi grami problemow nie mialem

    Wysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka
     
  7. Sawyer1

    Sawyer1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    to częsty problem sporo osób na to narzeka że niby powinno im wpaść, a nie wpada dopiero później, niektórym to się odblokowuje dopiero nawet po pół roku, ale nie wiem od czego to zależy. Na x360 nie przypominam sobie żeby były takie problemy i tak długo trwały. Ale wracają do tematu ma ktoś też tak z tymi osiągnięciami?
     
  8. Kendzi76

    Kendzi76 Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2014
    Posty:
    566
    Polubienia:
    171
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Ja mam nat zamkniety i wszystko mi wchodzi szybko chodz kiedys mialem tak ze np po 1 min mi wbijalo ale to jest normalne
     
    Ostatnia edycja: Maj 30, 2016
  9. Sawyer1

    Sawyer1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    no tak, ale kiedyś przy nacie średnim wszystko normalnie działało, problem występuje od listopadowej aktualizacji. Wydaje mi się że to coś po stronie Microsoftu bo problem ogrania dużą liczbę osób, ale też sporo mówi że nic się nie dzieje. Kurcze trochę jestem wkurzony bo niekiedy robie coś pod osiągnięcie i nie wiem czy zaliczyło czy nie. tak jak pisałem na x360 nie było takich problemów. Nie macie innych pomysłów od czego to może być?
     
Wczytywanie...

Poleć forum