1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox One profil

Temat na forum 'Xbox Live' rozpoczęty przez rusieknh, Październik 8, 2014.

  1. rusieknh

    rusieknh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Witam. Kupilem konsole Xbox One z pobranymi juz grami Fifa i Forza.
    zalozylem sobie nowy profil. Jezeli skasuje stary to strace tamte gry?? musi juz" na zawsze" zostac tamten profil? można przenosić licencje jak na X360?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lubo1916

    Lubo1916 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    69
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Żary, Poland
    Po pobraniu gry przypisują się do konsoli i możesz usunąć profil, lecz radziłbym zostawić bo u mnie np. gry bez profilu hasały jakiś czas, a później musiałem się logować na tamten profil i swój jednocześnie.
     
  4. dolo

    dolo Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2009
    Posty:
    106
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    zabrze
    zeby sie nie logować a caly czas grac w te gry to ustaw sobie moja domowa konsola i wyloguj profil niebedzie ci juz potrzebny a gry jak usuniesz to będziesz mogl je pobrać tylko na zakupionym profilu
     
    1 osoba to lubi.
  5. rusieknh

    rusieknh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    a mozna przenosic licencje jak w x360??
     
  6. miaucoon

    miaucoon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2014
    Posty:
    106
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    nie można, przynajmniej na ten moment
     
  7. rusieknh

    rusieknh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków

    jak ustawic ta domowa konsole???
     
  8. V.V

    V.V Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    252
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Elbląg
    Ustawienia konsoli i po lewej stronie na samym dole "To jest moja domowa konsola" czy coś takiego.
     
    1 osoba to lubi.
  9. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    nie tylko, mozna pobrac gry na kazdym profilu
     
  10. Sipurek

    Sipurek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jeżeli mam gry na danym profilu z dlc (na tym profilu te gry nigdy nie były uruchomione) to jak je ściągne na swoją konsole to dlc będe miał też na swojim koncie czy tylko na koncie na którym są gry??
     
  11. killazbb

    killazbb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2012
    Posty:
    194
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Całość przechodzi na konsole i będzie działać.
     
  12. Sipurek

    Sipurek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    killazbb to poiedz mi nawet w prywatnej wiadmości albo na sipurek@gmail.com jak mam to zrobić bo i call of duty advanced miałem ten dlc na xłote egzo i na bronie właczam i nie ma nie wiem czemu (właczyłem dziaij to konto kupione i tam to jest ) a dziaj zainstalowałem GTAV i miał byc miolion kasy do wydania w grze i nie ma nie wiem czemu narazie nie uruchamia tamtego konta żeby sie dowiedzieć jak to zrobić plis pomocy
     
  13. mikokuba1

    mikokuba1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2014
    Posty:
    141
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    @up a ten milion to nie na multiplayer?
     
  14. Sipurek

    Sipurek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pół bańki w multi i pół w singlu :)
     
  15. Sipurek

    Sipurek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a nie działa dla czego na mojim normalnym profilu jest ustawione że ta konsola jest mojom domową konsolą xbox i na tym koncie gdzie mam gry też mam tak ustawione i nadal nic co robie źle ??
     
  16. matteo879

    matteo879 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam was serdecznie Mam oto takie dwa pytania pisze tutaj bo nie dam rady nowego watku dac ...
    A wiec mam od kilku dni xboxa one i daja 30 dniowy gratisowy live gold a pytanie takie tam podaje sie info karty itp.. cale dane zeby zadzialalo mimo wszytko ze jest za 0 zl
    a czy po tych 30 dniach oni nie sciagna mi kasy z automatu da sie jakos ?? bo obawiam sie tego i narazie nie rejstrowalem sie znaczy nie podawalem nr karty platniczejtip...


    A drugie pytanie to takie czy fife 15 ktora dostalem sciagnolem odpalilem ja 2 razy i usunolem z dysku moge ja sprzedac w ten sposob ze nowy nabywca spokojnie sciagnie ja po wpisaniu kodow itp...
    ?????????????????????????

    Dziekuje za odp..
    I przepraszam ze pisze to tutaj..
     
  17. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Użyłeś kodu na fife to już jest przypisana do twojego konta . To tak jakby kupić doładowanie do tel zadzwonić raz i chcieć oddać koledze ten sam kod.
    A co do subskrypcji to jeżeli użyjesz kodu możesz wejść na swoje konto xbox przez PC i sprawdzić czy Ci nie włączyło automatycznej subskrypcji.
     
  18. matteo879

    matteo879 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czyli fify 15 juz sprzedac nie moge bo osobiscie nie uznaje fify pes 15 to jest to :)
    A ta subskrypcje da sie wylonczyc jak wejde na konto na pc ??
     
  19. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Możesz ale to byś musiał konto całe sprzedać . A co do subskrypcji to ja nie jestem pewien czy ona się włączy raczej nie , ale wejesc i spr nie zaszkodzi ;)
     
  20. DrumsSlayer

    DrumsSlayer Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2013
    Posty:
    423
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    L.A.
    Przenoszeni licencji byłoby tu po prostu bez sensu. Stare konta (z grami) możesz usunąć nie tracąc gier, ale przy usuwaniu koniecznie musisz usunąć TYLKO PROFIL a nie PROFIL I JEGO DANE ;)
     
  21. eded

    eded Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam
    Dopiszę się tutaj, bo problem mam podobny.
    Zakupiłem konsolę 2 tygodnie temu, niestety od razu było ciśnienie (przez syna) na szybkie zainstalowanie FIFA. Założyłem profil na syna (podnosząc wiek) oraz wpisałem swój numer kk i uruchomił się gold oraz spod tego profilu zainstalowałem gry plus konto ea. Potem, na spokojnie, chciałem ustawić wszystkich członków rodziny, w tym dzieciom nadać ograniczone uprawnienia i napotkałem mur. Cały czas kontem głównym jest konto syna (zmieniłem już datę urodzenia na prawidłową na outlook.com), nawet pomimo jego usunięcia i ponownego założenia wciąż pamięta moją kk. Co zrobić żeby moje konto było kontem rodzica i żeby syn miał swoje konto powiązane z ea i żeby kk była tylko u mnie oraz oczywiście żeby był gold i zainstalowane gry? Help!
     
Wczytywanie...

Poleć forum