1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox one stream na win 10 problem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez trolek24, Wrzesień 13, 2016.

  1. trolek24

    trolek24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam
    Mam taki problem i może ktoś z was mógłby mi pomóc, a mianowicie kiedy włączam stream na swojego laptopa z windows 10 po kilku minutach gry wywala mi błąd że połączenie z moja konsola zostało zerwane proszę przeprowadzić test streamu, po przeprowadzeniu testu wszystko mi pokazuje że jest dobrze ale i tak mnie wywala z tym samym błędem.
    Prosze was o pomoc juz nie wiem co z tym robić.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Podłącz konsole po kablu

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
    p_bladek lubi to.
  4. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    861
    Polubienia:
    487
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Lub dokup router 5G
     
  5. small551

    small551 Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2016
    Posty:
    237
    Polubienia:
    61
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Ostróda
    I zmniejsz jakość streamingu. Ja mam i konsole i lapka po kablu podpięte. Połączenie 100Mb/s i jakość mogę mieć co najwyżej Wysoką. przy Bardzo wysokiej łapie lagi. Trzeba by mieć połączenie 1000 Mb/s do bardzo wysokiej.
     
  6. sp7foy

    sp7foy Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2015
    Posty:
    202
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Skierniewice
    Nie trzeba mieć gigabita tylko mocniejszy procek.
    Na pewno to nie sieć jest wąskim gardłem.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Do bardzo wysokiej jakości musi być gigabitowe połączenie

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
    small551 lubi to.
  8. sp7foy

    sp7foy Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2015
    Posty:
    202
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Skierniewice
    A skąd pomysł, że musi?
    Jaki potrzebujesz przesłać strumień danych?
     
Wczytywanie...

Poleć forum