1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

XBOX ONE z USA

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Krzysiekvtec, Maj 19, 2014.

  1. Krzysiekvtec

    Krzysiekvtec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łęczna
    Witam kolega sprowadzil sobie xbox one z zagranicy do wyboru nie ma jezyka polskiego, jak go zmienic lub wgrc ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie ma na razie języka PL, najprawdopodobniej będzie po premierze XO w naszym kraju.
     
    1 osoba to lubi.
  4. Curian666

    Curian666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    539
    Polubienia:
    47
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie wytrzymasz jeszcze 4 miesięcy ?? we wrześniu jest premiera w Polsce. I to chyba nawet bez kinecta więc będzie taniej.
     
  5. Ymmi21

    Ymmi21 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Rawicz
    A do tej wersji jest potrzebny adapter zmieniający zasilanie z 230V na 115V ? Bo w stanach chyba mają inne napięcie niż my w europie.
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie trzeba zasilacz jest uniwersalny

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  7. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Dokladnie nie trzeba. Zasilacz pracuje z napieciami od 100-240V

    Napisane na Joysticku w Commodore 64. Tapatalk wczytany z kasety magnetofonowej :-D
     
  8. orzelm

    orzelm Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wrocław
    Mam xbox one ze stanow i jest potrzebny konwerter, zasilacz ze stanow nie jest uniwersalny i jak go podlaczysz do polskiego kontaktu to sie spali po prostu
     
  9. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    915
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    tabliczka znamionowa na dole zasilacza i sprawa wyjaśniona:)
     
  10. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
  11. fazi1111

    fazi1111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8

    za 399$ można kupić bez kinecta w Stanach, schodzą z ceną jak za PS4 :chuncky:
     
  12. orzelm

    orzelm Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wrocław
    dzisiaj juz nie mam jak zrobic zdjecia, pojde i zrobie jutro i wrzuce tutaj to zobaczycie, ze zasilacz ze stanow jest inny niz ten z europy!!! zreszta to zdjecie co tutaj zostalo wrzucone: po lewej stronie wersja dev kit/ameryka - po prawej stronie wersja miedzynarodowa. W usa xbox jest sprzedawany z zasilaczem amerykanskim. Pocinas: nie masz a sie bedziesz klocil z kims kto na co dzien ma xbox one ze stanow.
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Sa 2 lub nawet 3 rewizje zasilaczy. Wiekszosc jest 110-230v znajomi sprowadzali i dzialaja wustarczy przejściówka na gniazdko europejskie :)

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  14. unname

    unname Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    228
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nawet jeśli ma 110V to nic się nie dzieje bo wystarczy dokupić transformator tak jak ja kupiłem do swojej x360, koszt nie całe 100zł :)
     
  15. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie transformator tylko przetwornice.
     
  16. unname

    unname Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    228
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na urządzeniu jest napisane "Transformator", więc producent wie lepiej co produkuje.
     
  17. Krzysiekvtec

    Krzysiekvtec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łęczna
    Kolega gra na polskim proadzie i nic sie nie spalilo do tej pory :)
     
  18. crosk

    crosk Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chicago
    zasilacze sa inne, ja osobiscie kupielm juz 3 konsole i kazda z nich miala zasilacz 110V i tylko 110. W kazdym razie na allegro mozna kupic ORYGINALNY europejski zasilacz za 100zl (duzo taniej wychodzi niz przetwornica)
     
  19. maxoff

    maxoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    1283
    Polubienia:
    182
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    A nie lepiej zaczekać już do PL premiery, wewntualnie jak kogoś bardzo przypiliło to poszukać jakiejś promocji i kupić konsole w sytemie PAL ?
    Owszem gry nie mają blokady regionalnej ale filmy BD już tak...
    Osobiście (jeśli już bym musiał i miał ciśnienie na ONE) to wolał bym PAL'owską wersję, ale jeśli wam nie przeszkadza lub cena aż tak bardzo atrakcyjna to wasz wybór.
     
  20. crosk

    crosk Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chicago
    tak, tylko jak dobrze poszukasz to w USA kupisz konsole z dwoma padami za 1100zl
     
  21. fezix

    fezix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cena konsoli swoją drogą, a koszta dodatkowe swoją. Na 1100 zł się nie skończy, a i nie wiadomo czy nie będzie problemów z przerejestrowaniem się na Polskę po premierze w naszym kraju.
     
Wczytywanie...

Poleć forum