1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox one z zagranicy

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Omen0909, Kwiecień 18, 2015.

  1. Omen0909

    Omen0909 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ,mam możliwość kupienia xboxa one kupionego za granica i mam pytanie czy ten xbox ma jakieś ograniczenia jak bede go uzuwał w Polsce i czy bedzię można w nim ustawić polski jezyk ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    921
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    W xone nie ma blokady regionu.
     
  4. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Normalnie ustawisz polski język sam mam xo z Niemiec i wszystko jest ok nie ma żadnych blokad

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    zalezy skad go bierzesz, jak z USA/Kanady to potrzebujesz europejski zasilacz na 230V
     
  6. kratylos

    kratylos Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2015
    Posty:
    187
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lodz
    tak na marginesie mam pytanko
    jak ktoś kupuje xo który był użytkowany miał pobrane aktualizacje a przy sprzedaży ma przywrócone ustawienai fabryczne to czy nowy nowy nabywca który uruchomi konsole bedze musial mieć dostep do internetu i znow pobrać startowa latke - te 500mb?
     
  7. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Po przywróceniu ustawień fabrycznych nie trzeba pobierać aktualizacji i nie musisz mieć dostępu do neta

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    jestes pewny? ja w swoim pierwszym ONE po przywroceniu ustawien fabrycznych musialem pobierac aktualizacje na nowo
     
  9. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    W tamtym tyg robiłem reset do fabrycznych i konsola Noe wolała pobierania aktualizacji od nowa

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. Beaverus

    Beaverus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jeżeli kupuje konsole xo w UK, ustawiam region i język na konsoli Polski, to kupując gry tutaj (pudełkowe) np. Forza Horizon 2 i Batman będe miał dostępny także język Polski ? CZy tylko Angielski ?
     
  11. Sae

    Sae Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2014
    Posty:
    224
    Polubienia:
    70
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jeśli gra ma PL lokalizacje to będziesz miał PL.
     
  12. Beaverus

    Beaverus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli patrząc na przykład Forzy Horizon 2, nie ma na pudełku żadnej informacji nt. języka, a jak kupie pudełko to będe miał po Polsku jeżeli tylko am ustawiony język i lokalizacje na polską?
    Czy mam szukac specjalnego pudełka z językiem polskim ?
     
  13. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Cześć, czy jak kupię konsolę z Anglii to gwarancja będzie respektowana w Polsce czy nie? I czy do gwarancji jest potrzebny dowód zakupu czy wystarczy data produkcji konsoli/nr seryjny itp?

    Pozdrawiam
     
  14. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Numer seryjny.
    Musisz konsole zarejestrować na siebie na stronie my service xbox.
    Gorzej jak poprzedni wlasciciel jej nie wyrejestrował.

    Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka
     
  15. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Konsola jest nowa także raczej nie była rejestrowana ale dopytam. Czyli mam rozumieć, że mimo tego, że jest z Angielskiej dystrybucji Microsoft Polska weźmie na serwis w razie potrzeby?
     
  16. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Tak bo to i tak jedzie zazwyczaj do Niemiec.
    Ja mam np. Konsolę z Francji i nie ma problemu z gwarancja.
    Tylko musisz zarejestrować,problem moze byc gdy okres gwarancji ma stronie bedzie krotszy niz dwa lata bo wtedy musisz przedstawić paragon aby wydluzyli do dwoch lat

    Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka
     
  17. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    I o taką odpowiedź mi chodziło - dzięki
     
  18. MelonPult16

    MelonPult16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2015
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gryfice
    Nie ma blokady regionu możesz zmienić język
     
Wczytywanie...

Poleć forum