1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox padł w trakcie aktualizacji . POMOCY !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kubcia67, Listopad 17, 2012.

  1. kubcia67

    kubcia67 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , kupiłem od kolegi używanego Xboxa 360 Elite Jasper 120GB , który był już przerobiony . Kupiłem gre pirata WWE12 i po włożeniu do napędu , wyskoczył komunikat o koniecznej aktualizacji , ja kliknołem tak . I w trakcie aktualizacji wyskoczył błąd : Nie można odczytać aktualizacji z płyty. Włóż dysk ponownie, aby kontynuować aktualizację. . I wkładam płyte ponownie , i ciągle ten sam błąd . Resetuje Xboxa , włączam , wyłączam , znów włączam i ten sam błąd ciągle nic nie mogę zrobić . Próbowałem zainstalować aktualizacje z pendrive ale dalej ten sam błąd . Teraz już nic nie moge zrobić , co włącze xboxa to nic się nie wyświetla tylko ten błąd . Pomocy co mam zrobić .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    sciagnij aktualizacje 13599 i z pena,lt skasowało tak czy siak
     
  4. kubcia67

    kubcia67 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A skąd mogę ją sciągnąć , i jak mam nagrać na pendrive , tak samo jak tą najnowszą? Moge prosić o jakiegoś linka .
     
  5. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
  6. kubcia67

    kubcia67 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale to ma być dash 13599 , a nie ten najnowszy .
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Wgraj ten najnowszy bo nowe produkcje i ta go potrzebują. A na przyszłość aktualizacji się nie przeprowadza z płyty na której jest nagrana gra bo są potem problemy :)
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Xbox padł w trakcie aktualizacji . POMOCY !

    Musi najpierw wgrać taki, na jakim wyskoczył błąd aktualizacji.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. kubcia67

    kubcia67 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok , wgrałem ten dash 13599 i działa xbox , i teraz moge wgrać ten najnowszy ale działąją tylko orginały , jest jakiś sposób , by przywrócić przeróke ?
     
  10. WerJar

    WerJar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    202
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódz
    Oddać ją znowu do przerobienia bo przeróbka własnie została usunięta. Pamiętaj nigdy nie aktualizuj z płyty nie orginalnej (przeróbka klops trafi) wgraj lt 3.0 oddaj do serwisu co się zajmuje tym profesionalnie (przy lt 3.0 będziesz mógł podłączyć ja do neta póki co żadnej aktualizacji z tego co wiem nie ma żeby komuś lt 3.0 szlak trafił i ihas kupujesz nagrywarkę, jedziesz jak na orginałach przez neta i tylko fakt że Live Gold byś musiał kupić).
     
  11. kubcia67

    kubcia67 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Póki co narazie , nie mam kasy na przeróbkę , a czy teraz mogę wgrać ten najnowszy dash ? i czy mi się opłaca ?
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Xbox padł w trakcie aktualizacji . POMOCY !

    Nie zrobisz rgh, jak zrobisz aktualizację dasha. Jak masz zamiar grac na oryginalach aktualizuj.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  13. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Co ty w ogóle piszesz ?Dlaczego niby nie może z pirata aktualizacjii wgrywać ?Zawsze jak wyskakiwało mi na kopii ,że trzeba aktualizować to aktualizowałem i żyje do tej pory.
    Tak samo co za różnica czy gra na kopiach czy oryginałach przez sieć skoro tak czy siak ma zmienione firmware napędu,czy będzie grał na oryginałach,czy piratach jak będzie miał dostać bana to dostanie,bo napęd przerobiony.
     
  14. kubcia67

    kubcia67 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy teraz jak już usnuneła mi się ta przeróbka , to mogę normalnie łączyć się z xbox live , i nie dostanę bana ?
     
  15. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
  16. kubcia67

    kubcia67 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok , dzięki za pomoc , ostanie pytanie , czy mogę teraz już wgrać sobie najnowszego dasha i nie będzie tego błędu ?
     
  17. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
  18. kubcia67

    kubcia67 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy jak teraz zainstaluje najnowszy dashboard , to będę mógł go później przerobić ?
     
  19. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    zastanów sie jakie piszesz głupoty.....skoro aktualka usuwa przerobkę to jak niby ma ją dokonczyć z kopii skoro napęd jej nie widzi... ?????
     
  20. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    lt tak rgh poki co nie
     
  21. kubcia67

    kubcia67 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok , dzięki za pomoc :))) Jak będę jeszcze czegoś potrzebował , to dam znać ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum