1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox >>>> pc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez daniel_66, Luty 9, 2010.

  1. daniel_66

    daniel_66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    rzeszow
    siemka wszystkim,mam problem gdyz chce podlaczyc x klocka do pc...i tu pytanie czy jak podlacze kablem krosowanym do karty sieciowej to bedzie dzialal streaming ???? i czy jest potrzebny do tego live??? bo gdzies czytalem zeby dzialal streaming mosi byc live......:confused::confused::confused::rolleyes: i drugie pytanie jak to podlaczyc.....:D:p dzienx za pomoc...pozdro:DD
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Denpasar

    Denpasar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    1.na forum masz poradnik jak podłączyć klocka do pc
    2. live jest nie jest potrzebny
     
  4. daniel_66

    daniel_66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    rzeszow
    pomoze ktos.... nie mam zielonego pojecia jak to zrobic... mam kabel krosowany ale jak daje polacz to nie polaczy...:(:(:(;/
     
  5. KoDeR

    KoDeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kędzierzyn-K,Bedzin,Bydgoszcz, a teraz Maynooth Ir
    Nie wiem,mi nawet łączy na zwykłym kablu, tym dodanym do konsoli. Zdziwiłem się nieco
     
  6. daniel_66

    daniel_66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    rzeszow
    noo ale jak to ustawiles???? ja chce tylko lana zrobic zeby streamowac i jak cos mam win 7 :(:(:(
     
  7. KoDeR

    KoDeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kędzierzyn-K,Bedzin,Bydgoszcz, a teraz Maynooth Ir
    Najpierw musisz ustawić dzielenie łącza internetowego na pc. Potem dopinasz xboxa i powinno grać. Nie miałem jeszcze win 7 więc nie wiem jak to dokładnie zrobić. spróbuję coś wyszukać
     
  8. the-man

    the-man Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Na Windows 7 widzę to jedynie przez Media Center, Win7 jest zbyt nowy nie ma jeszcze tutków do połączeń sieciowych. Ewentualnie przed Router -bardzo upraszcza sprawę.
     
  9. daniel_66

    daniel_66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    rzeszow
    nie mosze miec liva tylko zeby media center dzialal..... a jaka masz nazwe sieci ??? bo mi pisze siec niezidentyfikowana ;/;/;/.....nie wiem...
     
  10. KoDeR

    KoDeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kędzierzyn-K,Bedzin,Bydgoszcz, a teraz Maynooth Ir
  11. daniel_66

    daniel_66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    rzeszow
    dzienx dziala..a mam pytanie ,czy za kazdym razem mosi sie z livem laczycz???
     
  12. KoDeR

    KoDeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kędzierzyn-K,Bedzin,Bydgoszcz, a teraz Maynooth Ir
    cieszę się, że się udało. Czy musi się łączyć z livem? nie wiem, zbyt krótko mam xboxa, żeby ci odpowiedzieć.
     
  13. daniel_66

    daniel_66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    rzeszow
    aha...noo w kazdym razie dzienx......:p:p:p bardzo mi Koder pomogles....
     
  14. daniel_66

    daniel_66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    rzeszow
    a wlasnie ale nie widzi mi x w otoczeniu sieciowym??? hmmh...moze wiesz jak to zrobic???;>:>


    a wie ktos jak skonfigurowac PS3 Media Server?????/bo widze ze program jest ciekawy....:p:p:p
     
Wczytywanie...

Poleć forum