1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox po naprawie fixuje (Hitachi LT 2.0 B)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wawrzyn19, Kwiecień 6, 2012.

  1. wawrzyn19

    wawrzyn19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ostatnio spalił mi się cd room i wysłałem do naprawy tam wymienieli mi go na taki sam, wgrali najnowszy LT jaki jest pod ten napęd mowa o (Lt 2.0B) i najnowszego dash'a. Niestety przed wysyłką miałem u siebie ok 40 gier i wszystkie chodziły teraz już działa tylko ok 60% gier a nowo nagrane (6 sztuk) żadna nie chce chodzić. Dodam że u znajomego chodzą te nowo palone ale nie jest pewny jaki ma lt mówi że 2... coś. Wcześniej posiadałem chyba 1.6 i działały wszystkie. Jutro mam odesłać im tą konsolę i doradźcie co mam zrobić czy kazać im wgrać jakieś inne LT czy w ogóle się poddać:) ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dant1

    Dant1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    *̡͌l̡* ̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡
    Na pewno to Ci wgrali LT ale nie 2 tylko 3. Mając LT 3.0 musisz nagrywać gry od nowa.
    http://xboxforum.pl/artykuly-31/[tutorial]-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    http://xboxforum.pl/artykuly-31/[tu...ouch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/ Patrz: "Napęd Hitachi" w FAQ poradnika

    Jakie gry nie działają? Spróbuj nagrać jeszcze raz z prędkością 2.4x.

    c4eva Speaks! | automated irc logs, updated instantly whenever and wherever c4eva speaks
     
  5. wawrzyn19

    wawrzyn19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na hitachi wgrali jak już mówiłem NAJNOWSZY czyli obecnie LT 2.0B. Nagrywam img najnowszym na maxwellu albo verbach. Gry które działały wcześniej na moim starym 1.6 a teraz już nie to np.:
    fifa street3, tekken VI, gow3 etc. a GRY KTÓRE TERAZ NAGRAŁEM CHODZI TYLKO MI ufc UNDISPUTED a nie chce czytać najnowszego resident evil fifa street forza4 pes2012 i fifa 2012. Poradzicie co mogę zrobić bo czytałem że ogólnie hitachi sam w sobie stwarza dużo rpoblemów w odczytywaniu gier.
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Czytałeś o tym napędzie w FAQ poradnika, kolegi adama ?
    Nagrywasz zwykłą zapewne, metodą TrunCate więc nie dziwne że gry XGD3 które nagrałeś Ci nie działają, a UFC Undisputed działa bo jest XGD2.
    Więc musisz zainwestować w Liteon Ihas 124B, albo nie grać w XGD3.
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  8. wawrzyn19

    wawrzyn19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ludzie potrafie rozróżnić xgd2 od 3 i wszystkie gry które mam oprócz forza jest właśnie na starym xgd2. Czy może sądzisz że tekken VI waży .Gb i tak stara gra jest w formacie xgd3?
     
  9. wawrzyn19

    wawrzyn19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sorry za spam ale możecie mi jeszcze powiedzieć jak sprawdzić wersje dashu?
     
  10. rafciu

    rafciu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Ustawienia systemu -> ustawienia konsoli -> dane systemowe
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tekken VI to gra XGD2.
     
  12. Shinurike

    Shinurike Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Masz wersję na którą nie działają nowsze gry, a stare przeróbki potrafiły je jeszcze odpalić. Czekasz na LT 3.0 na 'najnowszego' Hitachi, a do tego czasu ciesz się tym co masz.
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie musi czekać na LT 3.0. Wystarczy, że nagra gry XGD3 iHAS'em z LT MAX, a gry XGD2 jeszcze raz nagrać zwykłą nagrywarką z prędkością 2.4x.
     
Wczytywanie...

Poleć forum