1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox po przeróbce nie odtwarza AVI

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Danicen, Sierpień 4, 2013.

  1. Danicen

    Danicen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Jak można odtworzyć na przerobionym xboxie pik AVI XVID? Konsola nie ma kodeków do odtworzenia, a ponieważ zablokowany mam xbox live jest to niemożliwe. Jak sobie z tym poradzić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Panpila

    Panpila Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Musisz wejść w moje aplikacje> odtwarzacz wideo> bieżąca płyta (lub urządzenie przenośne)> i odtworzyć.
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    To mu nic nie da jak nie ma kodeków.
    Kodeki musi mieć pobrane z sieci.
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jeśli nie masz rgh to nic nie zrobisz. Natomiast jeśli masz rgh to wpisz w Google media update rgh, będziesz miał kodeki pod rgh.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Danicen

    Danicen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kolego a co to jest RGH? :)
     
  7. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Może zaczynajmy od tego co to za przeróbka ?
     
  8. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Czyli nie masz RGH, nic z tym nie zrobisz tak jak pisze Dexter.
     
  9. Danicen

    Danicen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Xbox 360 Slim, zakupiony w styczniu 2013r. więc chyba przeróbka jest LT 3.0 ale nie wiem jak to sprawdzić ;)

    Bądź co bądź gry odpalić mogę tylko z dysku, a nie z płytek więc świadczy to chyba o tym że mam rgh? Czy jednak się mylę? :)
     
  10. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeżeli to wersję cyfrowe to się będą odpalać z dysku bez potrzeby płyty, nie jestem specjalistą w sprawach RGH ale wydaje mi się że na RGH jest zawsze inny dash co od razu rozróżnia przerobiona konsole (wiem że jest coś takiego jak dualnand gdzie można uruchamiać oryg. dash). Ja bym konsole rozkręcił i sprawdził naocznie, ale wiem że nie każdy to musi potrafić więc cie do tego nie namawiam. Z tego co widzę LT przy RGH to częsta sprawa i to nic nam nie powie.

    Jeżeli to tylko LT to spokojnie możesz się podpiąć do internetu i pobrać kodeki.
     
  11. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    szpecjalista

    rgh-możliwość odpalenia gry z nośniaka usb lub\i dysku wewnętrznego bez posiadania płyty; możliwośćodpalania hombrew w tym FSD itd. konsola startuje do 1min. (chip)
    jtag- to samo co rgh lecz konsola startuje od razu (bez chipa)
    lt- możliwość odpalenia kopii zapasowej na nagranej płycie (flash napędu)
     
  12. thomas2549

    thomas2549 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jeżeli chcesz sprawdzić czy masz RGH bez rozkręcania kosnoli to uruchom ją przyciskiem od wysuwania napędu, jeżeli uruchomi ci się Xell (taki niebieski ekran z białymi napisami) to znaczy, że masz RGH.
     
  13. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3700
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie bardzo, jesli slimka kupiona w styczniu tego roku, to raczej na plycie corona...wiec xell na tv sie nie pokaze.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  14. Danicen

    Danicen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wychodzi na to że mam rgh, konsola startuje u mnie max do 3 minut, możliwośc tylko z dysku chyba że mam orginalną płytkę ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum