1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox pod ap clienta

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bobek126p, Wrzesień 7, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. bobek126p

    bobek126p Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam majstrów :D
    Mam problem z konfiguracja tp linka tl-wa501g nie moge go ustawic pod dane ip z routera wi fi ktory jest dosc ciekawy jak no router.
    100.1.47.254 domyslny na router
    100.1.47.109 na laptop
    adres ap ma 192.168.1.1 i przy innych końcówkach widzi
    i nie wiem jaki mam ustawic gateway i adres ip w ap bo kiedy zmieniam pod 100.. to znika i traci polaczenie i trzeba resetowac ap ;/
    wszystko wyglada tak :
    antena radiowa-->router wi fi wr340g -->ap tl-wa501g --> xbox

    Prosze o pomoc bo mnie tu krew zaleje ;x
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie lepiej ustawić dynamiczne ip z zakresem do np. 10? ogólnie nie wiem o co ci dokładnie chodzi napisałeś to tak chaotycznie że...
     
  4. bobek126p

    bobek126p Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jesli o router ci chodzi to nie da rady **** bo majster ktory z tym robil to tak porobil ze zalogowac sie nie moge ani nic, i zamiast logowania normalnego 192.168.1.1 to mam ten na 100 -.-
    a resetowac tez nie chce bo nie wiem jak go skonfigurować bo radiowka ;/

    robie tak jak tu jest napisane : http://polskilive.pl/bez-kategorii/konfiguracja-klienta-access-point-tp-link-wag501g/
    ostatni obrazek tak jak jest napisane dziala ale nie wysyla, zmienie ip na 100 to nie widzi.


    tutaj daje emulator pod tego apka TP-LINK
     
  5. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ten drugi router ustaw w tryb AP Client, a nie AP.

    Konfiguruj pod kablem.

    Konfiguracja zależy od tego czy chcesz Xboxa mieć w tej samej podsieci co pierwszy router (AP client przezroczysty) czy innej.


    Sent from my Lumia 710 using Tapatalk
     
  6. bobek126p

    bobek126p Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jest pod ap client zapomnialem dodac ;x
    kablem robie
    obojetne wazne zeby chodzilo :D
    masz jakies rozwiazanie na moj problem ? ;P

    a jeszcze wychodzi ze mam 2 x dns jak wpisalem ipconfig /all
    10.1.47.254
    100.1.47.254

    mozna zamknac zrobilem z tym ;)

    Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj. {Altres}
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28109
    Polubienia:
    3215
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum