1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox pod neta radiowka.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Bur3k, Sierpień 9, 2009.

  1. Bur3k

    Bur3k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam xboxa i chcialem podlaczyc do neta go. no i podlaczylem ALE!. jest problem bo kaze mi testowac polaczenie. no to testuje i jest ok do czasu laczenia sie z live boxem. bo wtedy pisze ze jest blad. pisze ze polaczylem sie do internetu lecz byl problem z polaczeniem do xbl. przejdz na strone konfiguracji routera na swoim pc. dostep moze byc blokowany przez router lub dostawce internetowego. port 3074 moze byc blokowany

    i co teraz?? mam radiowke przechodzaca przez router i jedno wejscie w laptopie a drugie moge sobie do x'a podlaczyc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    otworz porty na routerze
     
  4. Bur3k

    Bur3k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale musze i tak xbl wykupic??
     
  5. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    jesli chcesz grac w multi, oraz pobierac dema to tak.
    Ale ogolnie to nie
     
  6. Bur3k

    Bur3k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jak mam otworzyc te porty?
     
  7. adrian121

    adrian121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
    Najpewniej otwarcie portów w routerze nic nie pomoże. Administratorzy sieci radiowych często blokują dużą pulę portów, aby uniemożliwić użytkownikom korzystanie z torrentów, które obciążają sieć. Skontaktuj się z Twoim adminem i poproś o otwarcie tych portów (twój problem dotyczy pewnie umiarkowanego NAT, poszukaj w google'ach):
    * TCP 80
    * UDP 88
    * UDP 3074
    * TCP 3074
    * UDP 53
    * TCP 53
     
Wczytywanie...

Poleć forum