1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox polaczony z pc

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez FireBall, Grudzień 31, 2009.

  1. FireBall

    FireBall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    yo
    chce sciagnac mapki do gow 2
    kupilem 2 sieciowke, po mordowaniu sie z tym udalo mi sie polaczyc xboxa z pc
    problem tylko w tym ze xbox pcta nie wyswietla na liscie
    pomocy

    xbox laczy sie z siecia i jest dobrze ale przy komputerze jest blad

    W:0000-000B
    X :0001-0005
    Y :0000-0000
    Z :0000-0000

    kabel skrosowany
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    podłączenie xboxa do pc to inna zabawa kliknij w xboxie przetestuj połączenie sieciowe to połączy się z netem
     
  4. FireBall

    FireBall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    o_O, dziala, i tak mozna sciagnac mapki?
     
  5. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    Yo!
    Tak możesz ściągać mapki
    Tylko że ja kiedyś chciałem ściągnąć mapy do GoW2 to nie mogłem... coś wyskoczyło że aplikacja niedostępna czy coś takiego. Już nie pamiętam dokładnie ;)
     
  6. icek77

    icek77 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    WITAM mam pytanko mam w laptopie jedno wejscie RJ45 i mam podpiety internet a chce jeszcze konsole podłaczyc czy za pomoca Rozgaleznik RJ45 jest mozliwosc ????
     
  7. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Elo, to mój pierwszy post więc proszę o nie najeżdżanie na mnie tekstami: było,opcja szukaj nie gryzie.Dobra, mam pytanie związane z internetem w xBox'ie, czy jest możliwość korzystania z internetu, za pomocą PC, za darmo?? I czy można ściągać coś bez kupowania m$ points i xbox live ???
     
  8. Fede

    Fede Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    170
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Masz dwa rodzaje konta, Silver i Gold.Konto Silver możesz ściągać różne rzeczy takie jak demówki i inne rzeczy i za to nie płacisz abonamentu, ale na tym koncie nie pograsz online w żadną grę.Konto gold służy właśnie do grania online, i to już jest płatne, musisz wykupić abonament.Bez MS pointsow sciagniesz tylko demo i czasami jeszcze jakieś dodatki do gry, a rzeczy, za które się płaci MSP nie kupisz nie mając MSP, proste.
     
  9. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Aha... Czyli jeżeli uzyskam połączenie z internetem, to będę mógł jakieś demko zassać? Czy to konto silver też trzeba wykupić jakoś?
     
  10. thekoniq

    thekoniq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Tak trzeba wykupić płytkę...(Z TEGO CO WIEM)
     
  11. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    hmm.. no dziwne bo podłączyłem do neta i wszystko działało musiałem ściągnąć aktualkę żeby móc wejść do xbox live.Ale podczas rejestracji gdy podam hasło jest napisane że usługa jest nie dostępna prsimy spróbować później :(
     
  12. game_maniac123

    game_maniac123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Żeby się zarejestrować do liva musisz zmienić region w konsoli na USA lub inny byle żebyś nie miał ustawione na Polske
     
  13. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wiem wiem już zrobiłem i wszystko działa jak powinno ;p
     
  14. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Sorry ,że nie na temat ale czy ktoś zna jakąś stronę do pobierania WERSJI DEMO z serwerów FTP ,coś podobnego do Digiex ,bo tam już pobieranie ftp większości dem jest niemożliwe. Dzięki.
     
  15. _JACKY_

    _JACKY_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak można bezpośrednio wgrać całą grę z pliku ISO na dysk twardy Xboxa 360???
    Mam XBOX conection kit który się podłącza bezpośrednio do HDD Xboxa. Chciałbym przez niego wgrać plik ISO (ale on chyba musi byc rozpakowany, i też nie wiem czym to zrobić bo UltraIso nie widzi plików) . Mam nadzieje że ktoś z was mi pomoże, na forach tylko piszą jak zgrywać z DVD ,nic nie ma o bezpośrednim zgrywaniu z PC na HDD-xboxa
    :shisha
     
  16. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie pisza bo sie nie da
     
Wczytywanie...

Poleć forum