1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox pomoc doradzcie. Jestem nowy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Griver, Listopad 2, 2009.

  1. Griver

    Griver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    Witam mam zaamiar zamowic tego xa HIT NOWY XBOX 360 ARCADE HDMI PRZEROBIONA ! (801978740) - Aukcje internetowe Allegro ( dopiero zaczynam zbawe z konsola wiec prosze o wyrozumialosc jak cos bym nie rozumial :D )

    I teraz mje pytanie oplaca sie to jest iXtreme 1.6 a slyszalem ze za dnia wychodzi iXtreme 1.61 czy jakos tak :D prosze o jakas pomoc czytalem cos zeby na tym 1.6 grac trzeba actvate.iso uywac i jakies wawe 4 czyli nie wszystkie gry działaja ... a to 1.61 nie trzeba bedzie ? na czym to polega ?? prosze o wyrozumialosc i jakas odpowiedz.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Poczekaj aż do sprzedaży wejdą konsolę z iX 1.61 i tyle
     
  4. Griver

    Griver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    No tak ale ja mowilem ze nowy jestem i moze by ktos powiedzial dlaczego mam czekac czy sie oplaca co ma ten 1.61 itd.
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Bo dzięki iX 1.61 odpalisz gry z wave4 (tekken 6, cod:mw2 i wszystkie nowe)...

    A tak po za tym to nie ma znaczenia, że jesteś nowy. Opcja SZUKAJ jest dostępna dla wszystkich
     
  6. Griver

    Griver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    A ten co chce kupic iX 1.6 nie odpali wave 4 ? to nie wiem po co czekac a Episodes From Liberty City odpali czy nie bo moze nie oplaca sie czekac.
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Poczytaj o wave4 to się dowiesz! naprawdę jesteś aż tak leniwy?!
     
  8. Griver

    Griver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    nom myslalem ze tutaj sa jacys obeznani ludze ale... spytalem sie czy iX1.6 nie odpali wawe 4 odpali czyli nie musze czekac a ten 1.61 bedzie potrzebowal tego activate.iso ?
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Są obeznani ludzie i ja też znam odpowiedź. Ale znasz regulamin?! zadaje się pytania jak się nie znalazło odpowiedzi. A Ty nawet nie raczyłeś poszukać. Ile razy można zadawać pytania o wave4? Dziennie jest to kilka osób którym się nie chce szukać na forum....
     
  10. masiusgn

    masiusgn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  11. Maciek757

    Maciek757 Banned

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Białystok
    ja mam x 1.51 i gry z wawe 4 chodzą bez problemu wlasnie gram cod mw2 ale dodatek do gta 4 czyta mi jako zwykłe dvd a nie grę i na to pytanie nikt nie był wstanie odpowiedzieć. Więc radze poczekac na x1.61 albo kupic nie przerobiona i samemu przerobić jak ukaże się ix 1.61
     
  12. chmielek

    chmielek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Przez allegro lepiej nie kupywać już od razu przerobionych konsol bo doszły mnie słuchy że policja obserwuje takie aukcje i kupujący i sprzedający mogą mieć nieprzyjemności, czy to prawda to nie wiem ale ostrożności nigdy za wiele. Moje zdanie to kup nie przerobioną konsolę i przerobisz sobie ją bo podajże 6 listopada wychodzi xtreme 1.61
    I dobrze się zastanów czy będziesz od niego to kupywał bo zobacz nie ma żadnych pozytywów.
     
  13. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A to też dobry pomysł, który podsunął kolega wyżej ;)
     
  14. Griver

    Griver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    Czyli radzicie isc do media i kupic ta 1.61 i sobie przerobic to ile mi to wyjdzie ?? napewno duzo duzo wiecej.

    Sam x z tym iX 1.61 ile bedzie kosztowal ?
     
  15. raper54

    raper54 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    okl 700zł xbox + przeróbka jakies 70zł :)
     
  16. Griver

    Griver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    ale xbox 1.61 premium moze byc z dyskiem moze bez i przerobka to wiem ale mi chodzi o cene xa w media tego 1.61 a juz jest np. mozna juz jechac i kupowac. ?
     
  17. Griver

    Griver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
  18. Vergil

    Vergil Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sandomierz
    słuchaj ja kupiłem przez internet i wszystko gra co do 1.61 to mozesz czekac pamietaj 1.6 jest sprawdzony ... Do Chmielek : ty jestes z policji ze masz takie super tajne informacje ?
     
  19. Maatin

    Maatin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    lol, jakie sprawdzony ? ludzie majac 1.6 dostaja bany, wiec jest tak samo wadliwy jak 1.5, 1.4 itd.

    ziomek, czekaj na 1.61, chyba ze chcesz podmieniac plytke na activate.iso caly czas..
     
  20. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1. iX 1.6 jest tak sprawdzony, że ludzie dostają i tak bana mają ten iXtreme

    2. patrząc na ostatnie naloty policji można twierdzić, że jest pewnym ryzykiem kupno od razu przerobionej konsoli na allegro
     
  21. Griver

    Griver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce

    Wlasnie nie chce podmieniac, a iX 1.61 nie bedzie potrzebowal do gier z wave 4 tego activate.iso ale do wave 3 tak ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum