1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Premium bez dysku a GTA

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez ghost131, Luty 11, 2009.

  1. ghost131

    ghost131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Czy w premium bez dysku nie będę miał problemu z teksturami w GTA IV ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Premium bez dysku to nic innego jak arcade :p

    Zależy, niektórzy grają na kopiach i nie mają problemu z teksturami, inni na oryginałach i mają taki problem. Nie dowiesz się jak nie spróbujesz ;)
     
  4. ghost131

    ghost131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    aha. gość od którego kupiłem 360 powiedział ,że nie ma więc muszę mu uwierzyć :).
    A jeśli ma się dysk to nie ma tego problemu ?
     
  5. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dysk eliminuje ten problem, jednak niektórzy i bez dysku go nie mają.
     
  6. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    ja miałem napęd samsung w x360 i gta4 działało bez problemu, na benq prawdopodobnie będziesz miał problemy z teksturami
     
  7. pawel92g

    pawel92g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja mam Gta 4 na dysku i czasem jakaś tekstura się nie doczyta, ale to bardzo rzadko:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum