1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Premium RROD błąd 0003

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez mixyr, Czerwiec 24, 2012.

  1. mixyr

    mixyr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    178
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    Witam, otóż niedawno trafił mi się Xbox 360 Premium z 2007 z RRODEM, sprawdziłem i konsola ma błąd 0003, co z tego co przeczytałem jest winą GPU. Jak można jakoś spróbować to naprawić? Konsola była otwierana, nie ma plomb, ale nie ma też ubytków, wszystko na miejscu. Mam pastę termoprzewodzącą, więc spróbuję pastę zmienić, może to coś da. Pozdrawiam i liczę na odpowiedzi, jak zaradzić i naprawić tego x'a
    Pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    nie opłaca się naprawiać, błąd i tak wróci po jakimś czasie
     
  4. mixyr

    mixyr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    178
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    no, ale próbować zawsze można, up!
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Moze to tez byc uszkodzenie mosfeta

    Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk
     
  6. mixyr

    mixyr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    178
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
  7. slashg

    slashg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pokaż lepiej wyraźne zdjęcie płyty głównej od góry.
     
  8. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    0003 to w 80% przypalone GPU

    Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  10. slashg

    slashg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wiem z doświadczenia, że 0003 to uwalony jakiś mosfet, lub brak albo spalony gpu. Miałem oby dwa takie przypadki.

    Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    No ja mialem 3 sztuki i wszedzie mosfety

    Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk
     
  12. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
  13. polkoi

    polkoi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam padla mi konsola mam z 2006 roku i odradzaja mi naprawe konsoli na allegro znalazlem konsole za 160 zl koles ma 9 sztuk od 2006 r do 2010 chce przelozyc ze starej naped i dysk chcialbym sie dowiedziec jaki bezpieczny rocznik kupowac w tym czasie bardzo prosze o porade stara konsole uzytkowalem 4 lata.
     
  14. kmes.serwis

    kmes.serwis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2012
    Posty:
    112
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Najlepiej to kupić JASPERA lub SLIMA. I powinno być ok. Jasperka mam na zbyciu jak by co. Jak by co to pisz na priva.
     
  15. slashg

    slashg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18

    Pewnie ma same 2006, i jeszcze pewnie dopisał, że wysyła losowo. Tak czy siak, dostaniesz padło z 2006 roku.
     
Wczytywanie...

Poleć forum