1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox - Problem po wgraniu dashboard

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szwedo22, Lipiec 5, 2011.

  1. szwedo22

    szwedo22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    SIema . Otóż mam taki problem , że miałem wcześniej przerobionego xboxa chodziły mi all gry np tdu2 itp czyli wave 4 działało . No i pobralem dirta 3 ale trzeba bylo wgrac aktualizacje . Po aktualizacji xbox spowrotem jest nie przerobiony ;/ Chyba . Bo gdy włożę płytę activate iso to slychac tak napęd cyka i nie czyta tej płyty . A gdy włacze plyte z grą wyskakuje ten bialy ekran z logiem Xbox .. Co teraz zrobić ? Stawiam 4pack piwa jeśli ktoś mi to naprawić pomoże ...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mietek52

    mietek52 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    187
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dash

    Witam

    Skad wgrywales tego dasha? Bo jezeli wgrales najnowszy dash,to on usuwa przerobke wiec trzeba na nowo przerobic konsole
     
  4. szwedo22

    szwedo22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dash z microsoftu wgrywałem przez usb ;/ Kurde tyle ze nie wiem jak to przerobić bo zielony jestem ;D Ale szybko się uczę jak możesz podeślij mi link bo ja nawet nie wiem co w wyszukiware wpisać
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Trzeba było zaktualizować z płyty, z grą, a nie najnowszy update ściągać. W dziale firmawre napędu powinieneś znaleźć dużo przydatnych informacji, albo w dziale dla nowych osób - tam co i rusz ktoś chce, żeby na gotowe mu podać, jak przerobić konsolę. Jeśli się na tym nie znasz to proponuje oddać jakiejś osobie, która się tym zajmuje - sam łatwo możesz coś pokręcić.
     
  6. szwedo22

    szwedo22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przejrzałem te firmware dział i nic z tego nie rozumiem . Gadają tam swoim językiem i nie ma takiego tematu krok po kroku .. ;/ Nie da się jakoś cofnąć tej aktualizacji ? Albo niech mi ktoś powie jak od nowa przerobić no .. na te LT+ 1.9
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  8. szwedo22

    szwedo22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Napęd mam Lite-ON 74850C . Da się jakoś inaczej zczytać klucz napędu niż przez ten USB probe ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum