1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox problem z grami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez skolar, Grudzień 10, 2011.

  1. skolar

    skolar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    otoz mam taki problem niedawno przerobilem konsole i wypalam wplyty tak jak jest napisane w tych poradnikach itp ale naprzyklad gdy nagralem nfs run i wlorzylem to xboxa to wyskakuje komunikat wyczysc plyte i to samo z nowym z batmane a gdy nagralem wwe 12 i dead island to dzialaja normalnie o co w tym chodzi??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. czerkamyk

    czerkamyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jakie masz iXtreme LT+ ? bo jeżeli masz 1.9 to nic dziwnego że nie działają... Poczekaj na LT+ 3.0 i idź do gościa żeby wgrał ci nowego LT'eka
     
  4. skolar

    skolar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przerabialem jakies tydzien temu i powiedzial ze jest najnowszy
     
  5. robsongno

    robsongno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czyli masz LT 2.0 (skoro wgrał najnowszy fw).

    A gry, które ci nie ruszają mają Ap25 - to normalne jeśli stałeś się właścicielem "cichej aktualizacji" od Microsoftu. Musisz czekać na LT 3.0 i nowego abgx. Potem te gry, które ci nie chcą ruszać będziesz musiał raz jeszcze nagrać, uprzednio przepuszczając obraz przez wspomniany abgx.

    A WWE 12 i Dead Island nie mają tego ustrojstwa (Ap25) i dlatego możesz je odpalić.
     
  6. skolar

    skolar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha ale nie gralem przez siec ani nie uzywalem xboxlive to takze mi zainstalowalo ta cicha aktualizacje?? i to musze teraz czekac na tego lt3 tak czy isc do goscia zeby mi to jeszcze raz wgral tego lt2 czy jak??
     
  7. Johny_994

    Johny_994 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema, mam przeriobionego xboxa. Przerobka bardzo stara bo bodajże ixetreme 1.41. Mam wgranego dashborda 14699. Dotychczas nagrywałem gry używając wave patchera. Teraz chciałbym nagrać skyrima ale wave patcher nie moze określić wave który ta gra posiada. Wiem że najlepszym rozwiązaniem jest zaczekanie uaktualnienie do ixtreme lt 3.0. ale czy jest jaka kolwiek możliwość granie w ta grę bez uaktualnienia napędu. Czy mimo tego ze wave patcher nie wykrywa wava gry po spachowaniu gra bedzie działać? Mowa tu oczywiscie o graniu offline.:)
     
  8. robsongno

    robsongno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Cichą aktualkę możesz złapać aktualizując dasha np z pena - nie musisz być podpięty pod live. Wystarczy, że ściągniesz "zainfekowany" update normalnie z netu, z jakiegoś serwisu. Wgranie LT 2.0 na nowo i tak nic nie da (będziesz miał sytuację identyczną do tej, którą masz teraz). Jedyne rozwiązanie to zaczekać na LT 3.0 i nowego abgx.

    Skyrim jest to gra XGD3 dlatego nie możesz jej spatchować (abgx z obsługą obrazów 8.7 GB ma dopiero wyjść, więc pewnie z podobnych względów nie chce ci wave patcher zaskoczyć). Poza tym masz najnowszego dasha i żeby grać w nowe XGD3 i tak musisz zaczekać na LT 3.0. Nic nie poradzisz.
     
  9. skolar

    skolar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha no ja nic nie instalowalem , to raczej koles co to przerabial ;/
     
  10. robsongno

    robsongno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No to może koleś miał "umoczonego" update'a i podczas przeróbki ci go wgrał.
     
  11. AdiS

    AdiS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białogard
    Jakim programem wypalasz płytki ??
     
  12. skolar

    skolar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. skolar

    skolar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    rozmawialem z tym kolesiem i powiedzial ze wgral najnowszego lt 2.0 i ze sprawdzal to na grze driver san francisco i powiedzial ze dzialalo to moze moja nagrywarka jest cos nie tak mam LG HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 SCSI CDROM DEVICE
     
Wczytywanie...

Poleć forum