1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox problem z padem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szybki2008, Maj 25, 2010.

  1. szybki2008

    szybki2008 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , mam problem z padem , polega na tym ze w systemie przyciski " RT " i "LT" dzialaja normalnie ,a w grach juz nie , w ustawieniach gier wszystko jest na 100% i nie wiem co sie dzieje, jeden pad dziala normalnie , tylko w drugim tak sie dzieje, czy moze to byc wina jakiegos wirusa ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    nie o nie wirus morze masz już bardzo wysłurzonego pada albo jest on nieorginalny tylko podróba z chin
     
  4. szybki2008

    szybki2008 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pad jest oryginalny, najbardziej dziwi mnie to ze dziala w systemie normalnie, tylko podczas gry nagle przestaja dzialac te 2 przyciski
     
  5. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    a to ciekawe a pr€bowałeś popatrzec w ustawieniach gry moze tam te pryciski nie są ustawione
     
  6. szybki2008

    szybki2008 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    są na 100% ustawione
     
  7. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    na a ten pad kupiłeś osobno czy razem z konsolą bo moze być wina pada jest fabrycznie uszkodzony albo konsoli która warjuje jak podłaczysz do niej 2 pady i trzeba konsole oddac do naprawy albo zobaczyc inny pad cy tez tak bedzie sie zachowywać
     
  8. szybki2008

    szybki2008 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pad dzialal kilka lat , dopiero teraz zauwazylem ze nie trybią te przyciski w grze
     
  9. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    a to on jest urzywany to w takim razie wymien na nowy bo on pewno z powodu ze jest urzywany nie dziaa wszystko kiedyś sie psuje
     
  10. Adikoss

    Adikoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nysa
    U mnie jest to samo w niektórych grach może to zależy od gry, i tak też pewnie jest... Nie przejmuj się tym może jakiś obraz gry badziewny i błedy są...
     
Wczytywanie...

Poleć forum