1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox Problem z przerobką

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kanar, Wrzesień 22, 2011.

  1. kanar

    kanar Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mam dashborda 2.0.13599.0 przerobiłem go chyba na przeróbkę LT.1.9 i nie mogę nagrać gry zeby działa nie wiem czy ja zle nagrywam czy po prostu ten typ nie przerobił mi konsoli czy może i ktoś wysłać na tą przeróbkę grę byle jaką i wtedy sprawdzę czy konsola jest przerobiona Mogę wpłacic na konto 15 zł Zainteresowanych moje GG 12436811.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    zależy co ci tam nie dziala
     
  4. DJVahn

    DJVahn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    158
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    A przepusciles obraz przez abgx ?

    Sent from my X8 using Tapatalk
     
  5. kanar

    kanar Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Tak przepusciłem gra nie działa :(
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    a nagrales jak trzeba i co ci się na xboxie pokazuje ?otworz napęd ,nie obslugiwana plyta? nagraleś imgburn lub clone?
     
  7. kanar

    kanar Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Pisze odtworz Dvd Nagrałem inburn
     
  8. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    jak wypalałeś obraz miałeś w tym samym folderu poprawny plik .dvd??
     
  9. kanar

    kanar Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Tak mialem ten plik dvd zrobiłem go przez program.
     
  10. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    pierwszy raz nagrywałeś grę na xbox360 ??
     
  11. kanar

    kanar Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nie kiedyś miałem inną przeróbkę i nagrywałem A na tą przerobke zmarnowałem juz 5 płyt niech mi ktos napisze na gg wpłace na konto 15 zeta.
     
  12. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  13. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    a na jakich plytach nagrywasz?
     
Wczytywanie...

Poleć forum