1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox - problem z softmodem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Master_D, Grudzień 9, 2014.

  1. Master_D

    Master_D Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    W dniu wczorajszym próbowałem softmoda Gangst3ra, wszystko szło gładko, niestety przy kopiowaniu nowych plików mój komputer sypnął BSOD-em. Nie skopiowała się część plików i konsola wisi na logu Xboxa i napisie Microsoft. Gry oryginalne działają. Xplorer360 przestał widzieć dysk Xboxa. Jest jakaś inna metoda, żeby brakujące pliki dograć? Nagrywałem Puchaty Installer V1.3 na CD, ale nie botuje (dziś spróbuję na DVD). Jakieś rady?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    Nie jestem pewien ale bez chipa nic juz nie zrobisz i nie wiadomo tez czy dysk sie nie zjaral
     
  4. Master_D

    Master_D Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Powinienem mieć jeszcze jakieś inne dyski ze starego kompa, tylko czy to coś da?
    Dodam, że dysk w X pracuje więc raczej powinien być sprawny.
     
  5. Master_D

    Master_D Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem rozwiązany. Pomógł zmodyfikowany obraz linuxa (nie pamiętam kogo) oraz Puchaty Installer. Softmod wgrany, znów mam dostęp do dasha. Jedynie co zauważyłem, to to, że nie czyta mi iso nagranego na CD. Jutro wypale coś na dvd i zobaczymy czy będzie działać.
     
  6. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Po co się bawić w płyty. Podłącz konsolę przez ftp do kompa.
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    warto mieć taką płytę mimo wszystko
     
  8. Master_D

    Master_D Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Teraz mi to mówisz, jak zrobiłem? :p Do kompa bezpośrednio nie mogę. Przez router przejdzie?
     
  9. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Chodzi mi o granie na konsoli. Dlaczego bezpośrednio do kompa nie możesz. Nie masz karty sieciowej ?
     
  10. Master_D

    Master_D Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, nie mam już wolnej sieciówki. Mam tylko jedną która jest podpięta pod router. A wifi niestety w tym X nie ma :(
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No to do routera :). Przecież będzie w jednej sieci z pc
     
  12. Master_D

    Master_D Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To będę musiał poszukać jak to podłączyć i wogóle :) Ale z uwalonym dashem dałem radę, to z tym pewnie też dam :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum