1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Fyrios, Sierpień 18, 2009.

  1. Fyrios

    Fyrios Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Witam mam pewien problem z moim xboxem. Kupilem go 2 dni temu wczoraj przerobilem kiedy wkladam plytke do napedu praca Xboxa jest dosyc glosna nie zawsze ale np jak gra sie laduje albo cos slychac takie stukanie czy to jest normalna rzecz czy cos sie dzieje? I lepiej oddac na gwarancje? z Gory dziekuje za odopowiedz.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jesli masz xboxa z dyskiem to odpal gre z dysku. A jesli nie to to jest normalne ze xbox glosniej (o wiele glosniej?) chodzi niz bys mial wlaczyc gre z dysku. ;p

    Jedyne co mi przychodzi na mysl to

    Dysk twardy 20,60 lub 120 gb ;)

    Pozdro!

    Ps. A moze cos w serwisie jak przerabiales zje****?
     
  4. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie wiem o jakie stukanie ci chodzi ale konsola działa głośno z płytka w środku jak masz dysk to nagraj na niego grę i już nie będzie taka głośna.
     
  5. Fyrios

    Fyrios Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Dysk mam 20gb to zgram gry a jeszcze pytanko czy konsole do kompa podlacze kablem ethernet czy moge np podpiac do rutera zeby miec neta;p ? Bo mam live boxa i live box laczy sie z Pc ethernetem a w pc mam tylko jedno gniazdo i nie chce neta odlaczac;p
     
  6. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Raczej wystarczy tylko do rutera.
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    jak przerabiałeś to może coś źle skręciłeś i się tłucze w środku / rozkręć i sprawdź bo coś zepsujesz :cool:
     
  8. Dawidek

    Dawidek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ciechanów
    Mialem tez problem bo na poczatku w serwisie mi tak zrobiona ze chodzil ciszej a nastepnego dnia chodzil glosno po kilku dniach mi sie sama to ustabilizowalo :p
     
  9. Fyrios

    Fyrios Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    sam nie przerabialem chyba pojade do tego co przerabial i popatrze z nim ja tam wole sie nie bawic w rozkrecanie:D itp:p ale dzieki za pomoc moze sie to poprawi samo ;p
     
  10. Althenor

    Althenor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mi po przerobce tez cos stuka w xboxie jak wkladam plytke i gra sie wlacza
     
  11. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Niech koles poprawi bo nie moze nic stukac jedynie glosno pracowac ;)
     
  12. Apa13

    Apa13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Panowie, a czy po zmianie pozycji Xboxa nadal praca tak samo głośna?
     
  13. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Tak to nie ma różnicy.
     
  14. Raps

    Raps Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Tak. Na głośność pomaga tylko zgrywanie gier na dysk.
     
  15. Ronnieosw

    Ronnieosw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mi coś stuka w slimie jak najpierw było okrężne porysowanie płyty to gre rozwaliłem a potem wyłączyłem i przechylam xboxem lewo i prawo i jak by kuleczki czy coś tam ale wszystko działa xbox i 2 z 3 gier które mam może ktoś mi powie co to może być nie chce rozkręcać samodzielnie bo lekko nie mam o tym pojęcia proszę o jakąś szybką odpowiedz na PW
     
Wczytywanie...

Poleć forum